Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GRUPUL Policolor estimeaza vanzari in valoare de 70 milioane euro in 2019
GRUPUL Policolor estimeaza vanzari in valoare de 70 milioane euro in 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Iul 2019 16:09
Policolor S.A., unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, anunta finalizarea constructiei noii fabrici din Bucuresti, dupa o investitie de 7 milioane de euro, care include si valoarea terenului. Localizata intr-un complex cu o suprafata de 2,5 hectare, alaturi de un depozit modern, fabrica de ultima generatie va produce vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.).
Noul complex in care sunt pozitionate fabrica si noul depozit de 5.000 mp, va avea logistica si distributia internalizate, si are ca obiectiv atat cresterea calitatii si cantitatii de produse Policolor, cat si optimizarea si eficientizarea livrarii acestora catre clienti. Constructia a fost finalizata la mijlocul lunii iunie, iar in perioada imediat urmatoare, noile unitati de productie vor trece prin fazele de amplasare si testare, urmand sa inceapa sa functioneze in vara acestui an.
Capacitate imbunatatita de distributie
Fabrica a beneficiat de investitii in cele mai recente tehnologii, plus un numar de elemente transferate de la unitatea din Theodor Pallady, care au fost complet renovate, alaturi de facilitati pentru Controlul si Asigurarea Calitatii, precum si Cercetare-Dezvoltare, nou construite. Depozitul a fost dotat si el cu echipamente noi de stocare si gestiune si va beneficia si de un WMS (warehouse management system) modern, care nu era disponibil la unitatea din Pallady. WMS va permite inregistrarea exacta a stocurilor si alegerea lor rapida si corecta pentru clienti.
„Pentru echipamentele si sistemele nou implementate, alaturi de constructia efectiva a noii facilitati de productie, am investit 4,3 milioane de euro. Mai mult, noul depozit va deveni o parte esentiala a capacitatii noastre imbunatatite de distributie pentru intreaga tara si in special pentru Bucuresti si sudul Romaniei”, declara David Jordan, CEO Policolor Orgachim.
Vanzari mai mari in 2019
Grupul Policolor a generat venituri operationale consolidate de 64,2 milioane de euro in 2018. Pentru 2019, Grupul Policolor estimeaza vanzari in valoare de 69,8 milioane de euro, in crestere cu 8,7% fata de anul precedent, iar EBITDA este bugetat la 3,9 milioane de euro, tot in crestere fata de 2018.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
strabag nivel 1
concelex
EDIT-Structural
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech
noark
quadratum
CDS
leviatan
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander