Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HeidelbergCement lanseaza la Fieni un proiect de educatie nonformala
HeidelbergCement lanseaza la Fieni un proiect de educatie nonformala
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 11 Mar 2019 07:14
HeidelbergCement Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate din tara, impreuna cu Fundatia LEADERS, organizatie care formeaza si sustine lideri responsabili, demareaza anul acesta un nou proiect dedicat tinerilor aflati la inceput de cariera, informeaza un comunicat al companiei, dat publicitatii la 7 martie 2019.
Proiectul „Start pentru o cariera BETON” se adreseaza liceenilor din clasele a XI-a si a XII-a si isi propune sa ofere doua zile de cursuri intensive de educatie nonformala pentru 25 de tineri din Fieni si din localitatile invecinate, precum si pentru alti 50 de tineri dornici sa deprinda abilitati de comunicare si lucru in echipa din celelalte doua judete, care gazduiesc fabricile de ciment HeidelbergCement. Cursurile vor fi tinute de specialistii de la Fundatia LEADERS si vor avea loc in luna mai, in cadrul fabricii HeidelbergCement din Fieni, participantii avand ocazia sa interactioneze cu un potential angajator si sa beneficieze de facilitarea accesului in cadrul procesului de selectie pentru cea de-a IV-a editie a Scolii de Ucenicie HeidelbergCement.
„Ne dorim sa pregatim generatii tot mai puternice de profesionisti care, indiferent de domeniul in care vor activa, au nevoie sa detina abilitati de buna comunicare in echipa, sa poata intelege si valorifica oportunitatile profesionale care apar si sa isi exploreze, zi de zi, adevaratul potential. Prin proiectul «Start pentru o cariera BETON», ne propunem sa le oferim 14 ore de invatare intensiva, prin teorie, dar si prin practica, astfel incat sa aducem o contributie reala si semnificativa la imbunatatirea pietei muncii in domeniul in care activam - si nu numai”, a precizat Dumitru Pascu, directorul de resurse umane al HeidelbergCement Romania.
O oportunitate unica de dezvoltare personala pentru 25 de tineri din Fieni si din localitatile invecinate
Proiectul a fost lansat pe 7 martie 2019 la Fieni, unde s-au intalnit reprezentanti ai Liceului Tehnologic „Aurel Rainuʺ, Fieni, Colegiului National „Nicolae Titulescuʺ, Pucioasa, Liceului Tehnologic Pucioasa, Liceului Tehnologic „Constantin Brancoveanuʺ, Targoviste si Liceului „Voievodul Mirceaʺ, Targoviste, in prezenta inspectorului scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, Sorin Ion, a primarului din Fieni, Iulian Tatulescu si a primarului din Pucioasa, Constantin Emilian Ana.
„Primim cu bratele deschise programul «Start pentru o cariera BETON», o sansa unica pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a de a descoperi teritorii noi in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala, aspecte pe care programa scolara nu are cum sa le acopere, dar de care au atat de multa nevoie in viitoarea lor cariera”, a declarat inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, Sorin Ion.
Proiectul are in spate peste 18 ani de experienta ai Fundatiei LEADERS, timp in care le-au trecut pragul peste 7.000 de absolventi liceeni din peste 60 de comunitati, fiind implicate mai bine de 100 de unitati de invatamant.
„Misiunea LEADERS este de a dezvolta lideri la toate nivelurile. Facem acest lucru de peste 18 ani si ne bucuram ca in 2019 dezvoltam, impreuna cu HeidelbergCement, proiectul «Start pentru o cariera BETON». In cadrul acestuia, avem ocazia de a identifica si ajuta la dezvoltarea unor tineri responsabili, cu potential, care acum se afla intr-un moment-cheie din viata lor, finalul liceului, momentul marilor alegeri", a subliniat Beatrice Alexandrescu, Project Manager, Fundatia LEADERS.
Tinerii interesati se pot inscrie pana la data de 6 aprilie, candidatii sub 18 ani avand posibilitatea sa se inscrie cu ajutorul unui profesor coordonator. Procesul de selectie a celor 25 de elevi din fiecare judet va dura de pe 6 aprilie pana pe 15 aprilie 2019, iar cursurile intensive de educatie nonformala vor avea loc in intervalul 15 aprilie - 22 mai 2019. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere