Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HeidelbergCement isi desfasoara activitatea cu respectarea legislatiei concurentei
HeidelbergCement isi desfasoara activitatea cu respectarea legislatiei concurentei
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Oct 2018 17:25
In perioada 9-10 octombrie 2018, a avut loc o inspectie inopinata din partea Consiliului Concurentei la sediul central al societatii HeidelbergCement Romania, informeaza un comunicat al companiei, dat publicitatii la 24 octombrie a.c.
„Societatea noastra a cooperat pe deplin si transparent cu echipa de inspectori, punand la dispozitia acestora documentele si informatiile solicitate. HeidelbergCement Romania isi desfasoara activitatea cu respectarea legislatiei concurentei. Pana la finalizarea investigatiei, nu vom face alte comentarii”, se mai arata in comunicat.
La aceeasi data, respectiv la 24 octombrie a.c., Consiliul Concurentei a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca a declansat o investigatie pe piata productiei si comercializarii cimentului din Romania.
Potrivit comunicatului institutiei, „Consiliul Concurentei a declansat o investigatie privind o posibila intelegere anticoncurentiala intre Holcim (Romania) SA, CRH Ciment (Romania) SA si HeidelbergCement Romania SA, realizata prin impartirea pietei productiei si comercializarii cimentului din Romania, din perspectiva cotelor de piata si/sau produselor oferite pe piata, limitarea sau controlul productiei, comercializarii, dezvoltarii tehnice sau investitiilor, corelate cu posibila coordonare a politicii de formare a preturilor practicate de intreprinderile implicate, incepand cu anul 2010. In cadrul acestei investigatii, Consiliul Concurentei a desfasurat inspectii inopinate la sediile companiilor investigate, iar documentele ridicate se afla in analiza autoritatii de concurenta, in cadrul procedurii specifice de investigatie. In situatia in care Consiliul Concurentei va constata incalcarea regulilor de concurenta, companiile implicate risca amenzi de pana la 10% din cifra de afaceri. Cu toate acestea, companiile care coopereaza cu autoritatea de concurenta, in cadrul programului de clementa, pot obtine imunitate la amenda sau reduceri substantiale ale amenzilor. Inspectiile inopinate constituie o etapa preliminara a investigatiei, iar efectuarea lor nu reprezinta o antepronuntare a Consiliului Concurentei in ceea ce priveste existenta unei incalcari a Legii Concurentei”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19elmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
rigips
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Acvatot 2019
CELCO 2020
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere