Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HiKOKI utilizeaza noile motoare fara perii la fabricalea sculelor electrice
HiKOKI utilizeaza noile motoare fara perii la fabricalea sculelor electrice
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 09 Nov 2018 14:51
Cand HITACHI Power Tools si-a schimbat denumirea si a devenit HiKOKI in octombrie 2018, compania japoneza spe-cializata in scule electrice atinsese deja un punct de referinta, iar prin intermediul motoarelor sale fara perii, HiKOKI stabileste noi standarde la nivel mondial. Noua tehnologie a mo-toarelor este utilizata in ciocane rotopercutoare si demolatoare, polizoare, ferastraie circulare si masini de insurubare cu impact. Motoarele de curent alternativ fara perii, au o inalta eficienta, aproape nu necesita mentenanta si au un ciclu de viata foarte mare. Absenta periilor din carbon inseamna rezis-tenta mai mica, ceea ce creste eficienta motorului. Puterea la iesire a compactului motor de curent alternativ fara perii este mai mare decat a unui motor cu perii de aceeasi dimen-siune.
Un alt avantaj, mai ales pe santierele mari: Datorita unui cir-cuit de control compact, aparatele beneficiaza de disponibilitate de putere stabila cand sunt alimentate de la un generator fara invertor sau chiar in cazul caderilor de tensiune din reteaua electrica, atunci cand aparatul este conectat la sursa de alimentare prin tamburi cu cablu.
Mentenanta redusa si performante ridicate constante
Noile motoare HIKOKI nu necesita perii din carbon si armatura. Arderea armaturii, scurtcircuitarea infasurarii sau uzura comutatorului in timpul utilizarii intense in medii cu praf sunt acum de domeniul trecutului. „Motorul de curent alternativ fara perii ofera un ciclu de viata semnificativ mai mare”, a declarat Nicu Leriu, Director General Hitachi Power Tools Romania SRL. „Mai putina uzura inseamna mai putina mentenanta, iar mai putina mentenanta inseamna mai mult timp de functionare si o eficienta mai buna pe santier”.
Usor de manevrat si inteligent in lucru
In general, circuitul de control pentru motoarele de curent alternativ fara perii are nevoie de un condensator plat, care este de dimensiuni prea mari pentru sculele electrice. HI-TACHI Power Tools / HiKOKI a dezvoltat un nou circuit de control, care sa incapa in masinile de mici dimensiuni, precum masina de insurubat cu impact (WR14VE, WR16SE, WR 22SE si WR25SE). Astfel, Hitachi Power Tools/ HiKOKI poate instala un motor fara perii de 1.320 de wati in manerul subtire (176 mm) al polizorului unghiular G13VE.
Datorita noii unitati de control, ferastraul circular C6MEY beneficiaza de un mod silentios. Modul silentios inseamna ca ferastraul porneste la viteza redusa si cu zgomot mai mic pana cand circuitul de control identifica o crestere a sarcinii de lucru si amplifica puterea motorului automat.
Sub aspectul performantelor, cele doua modele de ciocane de demolare nu sunt inferioare din niciun punct de vedere ciocanelor rotopercutoare. Modelul H45MEY atinge, datorita motorului sau de 1.150 de wati, o energie de impact de 10,1 J conform EPTA. Capacitatea de demolare este de 131 kg (la 30 min.). Fratele mai mare, modelul H60MEY, cu motorul sau de 1.500 de wati (energie de impact: 15,9 J) aduce cantitatea la 164 kg.
Despre Koki Holdings Co., Ltd.
Koki Holdings Co., Ltd. este unul dintre cei mai mari producatori de scule electrice si echipamente biotehnologice. Gama de scule electrice cuprinde aproximativ 1.300 de modele, precum surubelnite si bormasini, pistoale de batut cuie si alte scule pneumatice, trimere de iarba, trimere pentru gardul viu si alte echipamente elec-trice pentru uz in exterior si curatitoare, aparate de spalat cu presi-une si alte electrocasnice. Printre echipamentele biotehnologice se numara produse precum ultracentrifuga.
Tehnologiile avansate de clasa mondiala ale Koki Holdings au dat nastere unor produse fiabile si inovatoare de-a lungul celor 70 de ani de istorie. Suntem prezenti la nivel mondial, avand unitati de vanzare nu numai in Japonia, ci si in alte 95 de tari din toata lumea, inclusiv in Europa, Statele Unite, Asia, Oceania, Orientul Mijlociu si Apropiat si Africa.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamTeraSteelACADC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere