Agenda Constructiilor
Vineri, 13 Decembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM a deschis o statie de betoane ecologice in zona metropolitana Timisoara
HOLCIM a deschis o statie de betoane ecologice in zona metropolitana Timisoara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Apr 2019 16:12
Holcim Romania, companie consacrata prin produsele si solutiile sale pe piata de constructii din tara, a deschis o noua statie ecologica de betoane in Timisoara.
Aceasta este situata in vecinatatea orasului, in zona de nord, si va furniza betoane catre clientii companiei din zona metropolitana Timisoara. Noua statie de betoane este cea de-a doua unitate de productie Holcim Romania din regiune, reteaua nationala a companiei ajungand, astfel, la un total de 15 de unitati.
„A 15-a statie de betoane din reteaua Holcim Romania are obiectivul de a sustine proiectele partenerilor nostri din regiune, prin livrarea de solutii si produse performante care aduc plus valoare datorita caracteristicilor adaptate la nevoile actuale din piata de constructii. Aceasta inaugurare este un pas inainte pentru atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare durabila, dar si in vederea implinirii misiunii noastre pe termen lung, de a ajuta Romania sa construiasca mai bine”, a declarat Anca Alexandru, Director Divizia de Betoane si Agregate Holcim Romania.
Noua unitate este echipata cu sisteme si tehnologii de ultima generatie, fiind complet automatizata. De asemenea, aceasta este dotata cu echipamente destinate reciclarii si reutilizarii integrale a materialelor reziduale rezultate din productia betonului. Statia de betoane ecologice ”Timisoara 2” a fost inaugurata in cadrul unui eveniment organizat de catre echipa Holcim Romania, in prezenta clientilor companiei si a reprezentantilor autoritatilor locale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLUMIONACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere