Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HORNBACH comercializeaza gama Bosch Professional
HORNBACH comercializeaza gama Bosch Professional
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Aug 2016 15:02
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, introduce gama BOSCH Professional in sortimentatia permanenta, devenind astfel prima retea de bricolaj din Romania ce va lista aceste produse intr-o gama largita, disponibile pana acum doar pentru comertul de specialitate. Astfel, mesterii si clientii interesati de produse profesionale vor putea gasi, de acum, si gama BOSCH Professional in cele sase magazine Hornbach din tara.
„In ultimii ani, datorita sortimentului extins, a serviciilor adaptate perfect cerintelor concrete, a stocurilor constituite inteligent si a celui mai bun raport pret-calitate, Hornbach a reusit sa atraga tot mai multi clienti profesionisti din sectorul mestesugaresc si din industria constructiilor. Odata cu listarea in magazinele noastre a produselor BOSCH Professional vom extinde sortimentul din departamentul de masini si unelte“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach Romania.
Listarea gamei BOSCH Professional va oferi clientilor 100 de produse profesionale, atat powertools (masini de gaurit/insurubat, ciocane repercutoare, polizoare, ferastraie, slefuitoare), cat si accesoriile aferente (burghie, seturi de biti, panze).
Raionul de masini si unelte este unul foarte important, atragand anual mii de clienti datorita calitatii, rezistentei deosebite in timp, diversitatii si pretului produselor. Acesta dispune de o gama variata de masini si unelte pentru fiecare categorie in parte, produsele beneficiind de tehnica si ergonomie de exceptie. Astfel, dintre masinile de tip hobby pot fi gasite marcile Pattfield si Einhell, din categoria uneltelor semiprofesionale - brandurile Bosch si Worx, iar din cele profesionale - Hitachi, Makita si DeWalt.
 
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
siniat
noark
Ubitech
strabag nivel 1
ness project
quadratum
concelex
theda mar
viarom
rigips
CDS
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander