Agenda Constructiilor
Joi, 20 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HORNBACH: Copiii au luat contact cu lumea bricolajului prin „Scoala Altfel”
HORNBACH: Copiii au luat contact cu lumea bricolajului prin „Scoala Altfel”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Iun 2018 17:21
In perioada 11.05-18.05, Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, a organizat, pentru al treilea an consecutiv, activitati creative si educative, in cadrul programului „Scoala Altfel“, la care au participat aproximativ 140 de copii.
Concomitent cu perioada in care in toate scolile din Romania se desfasoara programul „Scoala Altfel“, Hornbach a organizat pentru elevi vizite in magazine, unde cei mici au participat la ateliere creative si lectii despre ecologie.
„Consideram ca programul „Scoala Altfel“ ii ajuta pe cei mici sa fie mai curiosi, sa experimenteze lucruri noi si, mai ales, sa-si imbunatateasca aptitudinile. In acest sens, Hornbach si-a propus ca in fiecare an sa le ofere elevilor posibilitatea de a se familiariza cu lumea bricolajului si sa-si dezvolte simtul estetic, prin realizarea propriului proiect DIY“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.
Astfel, elevi din clase primare au luat parte la ateliere creative si tururi educative in cadrul magazinelor HORNBACH, unde le-au fost prezentate modalitati de protejare a mediului inconjurator si economisire a resurselor naturale, precum si informatii despre produsele disponibile in magazinele de materiale de constructii si gradinarit. Spre exemplu, copiii au avut oportunitatea sa invete despre lumea plantelor, a pestilor, dar si despre cum se obtine nuanta preferata de vopsea lavabila.
Totodata, actiunea a avut si o componenta practica, un atelier creativ care sa le dezvolte simtul estetic, imaginatia si abilitatile practice. In cadrul acestuia, in functie de varsta, copiii au realizat, din materiale puse la dispozitie de Hornbach, panouri de pluta creative, pentru a inveseli peretii camerei, sau suporturi pentru carti. Participarea la ateliere a fost gratuita, iar la finalul acestora cei mici au plecat acasa cu proiectul realizat.
Despre Hornbach Romania
Hornbach este o companie multinationala de familie, care a inregistrat in exercitiul financiar 2017/2018 (data bilantului: 28 februarie) o crestere a cifrei de afaceri (neta) de 5,1%, la peste 4,1 miliarde euro.
Fondata in anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul constructiilor si gradinaritului care se poate mandri cu o istorie de 6 generatii. In acest moment, concernul detine 158 de magazine mixte de materiale de constructii si gradinarit, in 9 tari din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Slovacia si Romania), dintre care 6 in Romania (Bucuresti Berceni, Bucuresti Militari, Bucuresti Balotesti, Brasov, Timisoara si Sibiu).
Conceptul comercial si gama de produse sunt orientate in intregime catre sprijinirea proiectelor clientilor. Hornbach le garanteaza acestora preturi mereu mici, fiind lider de piata pe acest segment. In plus, calitatea excelenta a consultantei si a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumarate studii si teste independente.
Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de constructii si produse de gradinarit (1968), a primului megastore (1980) si a primului magazin de materiale de constructii cu conceptul drive-in (2003), Hornbach isi dovedeste in permanenta forta inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, in acest moment avand circa 18.000 de angajati care contribuie la succesul companiei.
 
allbimghid_proiectareTeraSteelACAD

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere