Agenda Constructiilor
Luni, 25 Iunie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HORNBACH isi consolideaza angajamentul pentru exploatarea responsabila
HORNBACH isi consolideaza angajamentul pentru exploatarea responsabila
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 22 Mai 2017 15:24
Hornbach Baumarkt AG, compania germana de familie, isi consolideaza regulamentul CSR, care reglementeaza achizitia lemnului si produselor din lemn. Astfel, pentru lemnul crescut in Romania si nu numai, devine o obligatie pentru furnizori sa faca dovada privind exploatarea responsabila a padurilor prin prezentarea unui certificat FSC valabil. Din acest motiv, cu sprijinul WWF si FSC International, Hornbach a invitat la o zi informativa toti furnizorii de lemn. Planurile pentru certificarile viitoare ale furnizorilor au fost puse in practica.
"Romania detine inca paduri adevarate, ce trebuie protejate. Impreuna cu FSC International, alte ONG-uri, reprezentanti ai autoritatilor locale si furnizori, Hornbach poate face mai multe schimbari decat orice alta companie care incepe aceste demersuri pe cont propriu", a afirmat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.
Acesta a subliniat, de asemenea, ca Hornbach doreste sa profite de toate posibilitatile pentru a se asigura de exploatarea sustenabila a padurilor si pentru a asigura legalitatea lemnului prelucrat.
"Exploatarea responsabila a padurilor este un aspect important pentru noi, iar acest subiect are o traditie indelungata la Hornbach. Era timpul sa facem un pas mai departe si sa extindem directiva noastra privind achizitia produselor din lemn. Am inceput pregatirile pentru ziua de astazi inca de la finalul anului trecut", a declarat, la randul sau, Andreas Back, managerul departamentului de Managementul calitatii, mediu si CSR din cadrul Hornbach Baumarkt AG. 
 
 
Romeps

Autentificare

TOP-Agenda Constructiilor nr. 134 (Mai 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023