Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IEAS: Editia din 2020, amanata pana la conturarea unui nou format
IEAS: Editia din 2020, amanata pana la conturarea unui nou format
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Sep 2019 16:54
De-a lungul a 15 ani, DK Expo a organizat pentru piata de echipamente electrice si automatizari targul INTERNATIONAL ELECTRIC AND AUTOMATION SHOW, binecunoscut sub numele de IEAS, informeaza un comunicat al organizatorilor. Evenimentul a fost unul de anvergura, util pentru companiile din domeniu si s-a bucurat de aprecierea vizitatorilor.
Firmele au avut oportunitatea sa-si lanseze produse si tehnologii noi, sa interactioneze cu piata si sa-si sporeasca numarul de clienti. Conferintele organizate in cadrul evenimentului au adus plus valoare intregii piete, prin prezentarile sustinute de cei mai buni specialisti din domeniu.
La cea de a 15-a editie, derulata in intervalul 16-19 septembrie 2019, la Palatul Parlamentului, s-a inregistrat, in premiera, un recul important in ce priveste participarea liderilor din industrie si, implicit, a numarului de vizitatori.
In acest context, DK Expo a constientizat ca nu se poate organiza un eveniment major, profitabil pentru partenerii sai, fara implicarea firmelor importante din domeniu. Astfel, firma DK Expo a decis sa amane organizarea IEAS, pana la momentul in care companiile importante din industria de echipamente electrice si automatizari vor decide sa sustina, intr-un posibil format nou, acest eveniment.
In functie de feedback-urile primite, DK Expo isi exprima disponibilitatea de a organiza o intalnire cu toti cei interesati de IEAS, pentru a discuta pe marginea acestui subiect.
Va multumim pentru eforturile importante pe care le-ati depus in a sustine IEAS de-a lungul a 15 ani si va dorim sa va bucurati de reusite in proiectele prezente si viitoare, se mai arata in comunicat.
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere