Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IM: Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca - 28 aprilie 2019
IM: Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca - 28 aprilie 2019
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2019 08:50
Ca in fiecare an, cu prilejul Zilei Internationale a Securitatii si Sanatatii in Munca, Inspectia Muncii organizeaza o serie de manifestari dedicate promovarii unei culturi a prevenirii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, implicand toti actorii cheie din acest domeniu: autoritatile nationale, sindicatele, organizatiile patronale si specialistii in sfera SSM.
Inspectia Muncii a programat, pentru data de 24.04.2019, actiuni dedicate Zilei Internationale a Securitatii si Sanatatii in Munca si doreste, pe aceasta cale, sa atraga atentia, prin campanii de constientizare, asupra riscurilor emergente in domeniul SSM, in scopul reducerii numarului de decese si de accidentari la locul de munca. Inspirata de aniversarea centenarului Organizatiei Internationale a Muncii (OIM) si de discutiile privind viitorul muncii, ziua mondiala din acest an incearca sa faca bilantul a 100 de ani de activitate in imbunatatirea securitatii si sanatatii in munca. Pentru continuarea acestor eforturi, OIM priveste spre viitor, avand in vedere schimbarile majore precum tehnologia, modificarile in organizarea muncii, cele demografice si dezvoltarea durabila, inclusiv schimbarile climatice.
Ziua internationala oficiala din 28 aprilie 2019 va marca inceputul evenimentelor si activitatilor mondiale, care vor continua pe tot parcursul anului, in jurul temei securitatii, sanatatii si a viitorului muncii, sarbatorind si construind bogatia de cunostinte si actiuni acumulate in peste 100 de ani, pe masura ce ne pregatim sa facem fata si sa evaluam schimbarile aduse de viitorul muncii. In acest sens, OIM a lansat un raport global, impartasind povestea celor 100 de ani in ceea ce priveste salvarea vietilor prin promovarea unor medii de lucru sigure si sanatoase. Raportul incearca sa surprinda evolutia sigurantei si sanatatii inainte de infiintarea OIM, in 1919, si pana in prezent, trecand prin punctele de cotitura majore care au influentat acest domeniu, inclusiv modul in care OIM a contribuit la imbunatatirea sigurantei si a sanatatii la locul de munca.
Mai important, raportul global atinge schimbarile in aranjamentele de lucru, tehnologia - digitalizarea si tehnologia informatiilor si comunicatiile, munca pe platforme, automatizarea si robotica, demografia, globalizarea, schimbarile climatice si alti factori care afecteaza dinamica securitatii si sanatatii si natura profesiilor din acest domeniu, in pofida riscurilor si a variatiilor persistente traditionale si emergente din tarile in curs de dezvoltare si cele dezvoltate.
Ca argument in sustinerea profunzimii acestor aspecte, OIM prezinta 33 de mostre de gandire originale, de la persoane reale din comunitatea SSM din intreaga lume, care impartasesc mesaje puternice si marturii despre securitate, sanatate si viitorul muncii dintr-o varietate de aspecte practice si experiente.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
strabag nivel 1
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
ness project
Acvatot 2019
theda mar
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
noark
viarom
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander