Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMPACT: Activitate sustinuta la Greenfield Residence Baneasa si Luxuria Domenii
IMPACT: Activitate sustinuta la Greenfield Residence Baneasa si Luxuria Domenii
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Aug 2019 06:00
Impact Developer & Contractor SA (IMP) a incheiat primul semestru al anului 2019 cu venituri de circa 79,53 milioane de lei din vanzarea de proprietati imobiliare (in principal, apartamente si case), in crestere cu 90% fata de perioada similara din 2018. Din totalul locuintelor vandute, cea mai mare parte s-a vandut in cadrul Greenfield Baneasa Residence (Ansamblul Salcamilor si Ansamblul Platanilor), informeaza oficialii societatii prin intermediul unor documente ce reflecta rezultatele financiare preliminare si dezvoltarile viitoare, transmise Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
„Rezultatele inregistrate in semestrul I din 2019 au fost sustinute de cresterea volumelor pentru vanzarile de apartamente aferente proiectului Greenfield Baneasa Residence („Greenfield”), ceea ce a condus la imbunatatirea indicatorilor financiari fata de perioada similara din 2018, avand in vedere structura preponderent fixa a costurilor de operare. Veniturile inregistrate in semestrul I din 2019 includ si vanzarea a 70 de apartamente din Greenfield catre Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), in urma participarii companiei Impact la licitatia publica initiata de PMB in 2018, in vederea achizitionarii unor locuinte pentru personalul medical din institutiile aflate in subordinea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Impact SA.
Dintre principalele aspecte care au marcat activitatea dezvoltatorului in primele sale luni ale anului in curs, se disting cele 161 locuinte vandute (cu 15.167 mp suprafata construita), 300 de contracte de pre-vanzare si rezervari la 30 iunie 2019 – nivel estimat a se transforma in venituri in 2019 si 2020, castigarea licitatiei publice prin care Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a achizitionat 70 de apartamente pentru medici si personal medical in Greenfield Baneasa Residence (“Greenfield)” si incheierea contractului de vanzare-cumparare aferent, cele 192 apartamente aflate in constructie in Greenfield, care vor fi livrate in trimestrul al III-lea din 2019, continuarea procedurilor pentru obtinerea noului PUZ pentru Greenfield IV (Ansamblul Teilor) si Greenfield V (Greenfield IV va include Greenfield Plaza, un centru comercial si de recreere), identificarea solutiilor de incadrare a etapelor urmatoare de dezvoltare a Greenfield in categoria cladirilor verzi si identificarea surselor de finantare adecvate, semnarea primelor contracte de inchiriere pentru spatiile comerciale ce vor fi construite in zona comerciala Greenfield Plaza.
Tot in primul semestru a.c., potrivit comunicatului, s-a remarcat continuarea constructiei pentru prima faza a proiectului Luxuria Domenii Residence (“Luxuria”) - si anume 232 de apartamente, estimate sa fie finalizate in trimestrul al IV-lea din 2019. A avut loc si inceperea lucrarilor pentru a doua faza a proiectului Luxuria - si anume 268 de apartamente, estimate a se finaliza in  trimestrul al III-lea din anul 2020, iar negocierile pentru finantarea celei de-a doua faze a proiectului Luxuria au inceput, la randul lor, sa se deruleze. Ar mai fi de remarcat continuarea procedurilor pentru obtinerea PUZ la proiectele rezidentiale care vor fi dezvoltate in Constanta, identificarea unor amplasamente / terenuri in Bucuresti si in alte orase din tara pentru dezvoltari viitoare, precum si implicarea activa si sustinuta a Impact SA in evenimente sportive si actiuni de Corporate Social Responsability (CSR).
***
Infiintata in 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privata din perioada postcomunista. In cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidentiale in Bucuresti si in tara, insumand peste 450.000 de metri patrati construiti si mai mult de 4.000 de unitati livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat in 2007, unde, pana in prezent, au fost construite peste 2.300 de locuinte. Anul trecut, Impact, prin compania pe care o detine (Bergamot Developments), a inceput lucrarile la Luxuria Domenii Residence, situat in zona de nord a capitalei, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp si va include 630 de apartamente pana la finalul anului 2020. Compania Impact este certificata ISO 9001 (demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care indeplinesc cerintele clientilor in scopul cresterii satisfactiei acestora), ISO 14001 (demonstreaza angajamentul organizatiei pentru controlul activitatilor cu impact benefic sau nociv asupra mediului si receptivitatea companiei la situatia critica a ecosistemului planetei) si OHSAS 18001 (demonstreaza angajamentul si capacitatea organizatiei in controlul pericolelor, pentru asigurarea sanatatii si securitatii angajatilor si a vizitatorilor la punctele de lucru). Pentru a descarca noul raport de activitate elaborat de reprezentantii Impact SA, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimACADTeraSteelghid_proiectare

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere