Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ISH: Noutatile Ariston, ELCO si ATAG au fost prezentate la evenimentul din Frankfurt
ISH: Noutatile Ariston, ELCO si ATAG au fost prezentate la evenimentul din Frankfurt
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2019 14:47
Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera, a fost prezent la cea mai recenta editie a targului ISH 2019, una dintre cele mai mari expozitii la nivel global pe segmentul de incalzire, aer conditionat si tehnologii regenerabile, in cadrul caruia au expus cele mai noi produse.
Cu o suprafata totala de peste 1.350 mp, Grupul Ariston Thermo a fost anul acesta unul dintre cei mai mari expozanti din cadrul evenimentului, atragand astfel mii vizitatori, ingineri si experti din toate sectoarele industriei din intreaga lume, catre care s-au prezentat noutatile brandurilor Ariston, ELCO si ATAG.
Dintre acestea, cu o suprafata de peste 700 mp, zona dedicata ELCO a fost una dintre cele mai vizitate, atractia principala fiind zona informativa De ce ELCO? Ce a avut rolul de a evidentia caracteristicile si beneficiile gamei de produse, intr-un mod interactiv.
Aria dedicata vizitatorilor, impartita in sase zone distincte, a prezentat evolutia ELCO incepand cu infiintarea companiei, in 1928. Astfel, spectatorii au putut urmari o ilustrare a eficientei schimbatoarelor de caldura din otel inoxidabil, pe parcursul intregului lor ciclu de viata, reflectand angajamentul companiei in materie de excelenta in inginerie.
Grija pentru mediu a fost, de asemenea, demonstrata in cadul expozitiei printr-o arie dedicata, in cadrul careia s-a prezentat modul in care cazanele ELCO emit noxe extrem de scazute, in conformitate cu cerintele in vigoare. Aceasta sectiune a fost insotita de detalii despre procesul de cercetare si dezvoltare, care demonstreaza cele de mai sus, precum si despre experienta echipei dedicate, la nivel global.
Nu in ultimul rand, una dintre zone a fost dedicata serviciilor premium furnizate de ELCO pe intreaga durata a ciclului de functionare a produselor, de la planificarea si specificatiile sistemului, la servicii post-vanzare si intretinere.
Totadata, grupul a mai expus la ISH si cele mai noi produse si solutii din portofoliul Ariston, precum gama de boilere Lydos, centralele termice din gama One si solutiile de conectivitate Ariston NET.
„ISH este un eveniment foarte important pentru industria de incalzire comerciala la nivel global. Multi oameni din intreaga lume calatoresc la Frankfurt special pentru acest targ, ceea ce demonstreaza faptul ca industria de incalzire comerciala continua sa creasca si sa prospere. De asemenea, pentru ELCO, ISH reprezinta inca o modalitate eficienta de a demonstra unui public foarte larg faptul ca producem continuu sisteme de incalzire comerciala de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic”, a declarat Johann Reti, Brand Manager ELCO.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere