Agenda Constructiilor
Luni, 18 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ISU Bihor si HOLCIM au construit turnul de instructie pentru pompieri Alesd
ISU Bihor si HOLCIM au construit turnul de instructie pentru pompieri Alesd
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Apr 2019 10:06
In cadrul unui eveniment care a avut loc marti, 16 aprilie 2019, reprezenantii ISU Bihor, impreuna cu echipa Holcim Romania, au inaugurat turnul de instructie din cadrul Statiei de Pompieri Alesd, construit prin intermediul unui parteneriat dintre institutie si companie.
Constructia a fost demarata incepand cu luna noiembrie a anului trecut si a presupus o investitie ce se ridica la aproximativ 43.000 de euro. Dintre acestia, 33.000 de euro au fost sponsorizati de catre producatorul de ciment Holcim Romania, facand parte din strategia companiei de responsabilitate sociala si de implicare in imbunatatirea conditiilor din comunitatile in care isi desfasoara activitatea.
„Deoarece avem o cultura a Securitatii si Sanatatii in Munca adanc inradacinata in ADN-ul Holcim Romania, ne-am implicat in acest proiect inedit, avand in vedere nevoia comunitatii de a avea un centru care sa ofere toate conditiile necesare instruirii unor pompieri bine pregatiti. Ne bucuram ca, prin acest parteneriat privat-stat, intreaga zona va fi una mult mai sigura si mai protejata in cazul unui incident”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.
Cu o suprafata totala desfasurata de 46,4 mp si o inatime de 13,2 metri, realizarea acestui edificiu asigura conditii optime de pregatire pentru intreg personalul operativ din cadrul Statiei de Pompieri Alesd. La acesta se adauga personalul component al loturilor reprezentative din toate subunitatile inspectoratului judetean, respectiv elevii care desfasoara stagii de practica la nivelul inspectoratului.
„Adresez sincerele mele multumiri conducerii si intregii echipe a HOLCIM Romania S.A. - Fabrica de ciment Alesd, pentru profesionalismul si implicarea de care a dat dovada in vederea realizarii acestui important obiectiv, care contribuie semnificativ la perfectionarea pregatirii personalului operativ pentru misiunile desfasurate la inaltime (evacuari si salvari de persoane, stingere incendii la cladiri cu mai multe)”, a declarat Colonelul Caba Sorin Mihai, Inspector Sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Crisana" al judetului Bihor.
Noul turn de instructie va permite pregatirea personalului operativ pentru desfasurarea operatiunilor de acces pe fatadele cladirilor la nivelurile superioare cu ajutorul scarilor din dotare, localizarea si stingerea incendiilor la cladiri, precum si pregatirea pentru salvarea si evacuarea victimelor de la inaltime. Totodata, acesta va deservi antrenamentelor personalului operativ pentru crearea conditiilor necesare organizarii si desfasurarii concursurilor profesionale ale pompierilor militari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere