Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IULIUS: Parteneriat cu Bosch pentru securitatea cladirilor Openville
IULIUS: Parteneriat cu Bosch pentru securitatea cladirilor Openville
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Dec 2016 18:09
Companiile IULIUS si Bosch Security Systems au realizat un parteneriat in Romania, in ceea ce priveste cele sapte cladiri de birouri clasa A din ansamblul Openville Timisoara, care vor beneficia de cea mai avansata tehnologie germana in domeniul managementului inteligent al cladirilor.
Building Integration System (BIS), dezvoltat de compania Bosch, va permite centralizarea tuturor sistemelor de monitorizare si control ale cladirilor pe o singura platforma, asigurand, astfel, eficienta sporita in administrare, costuri reduse de operare si un nivel maxim de securitate. In lume, exista peste 3.000 de sisteme BIS implementate, fiind utilizat in infrastructura, la aeroporturi si statii de cale ferata, la unitati militare, centrale energetice si in industria chimica, precum si la institutii publice si guvernamentale, cladiri comerciale, shopping mall-uri si in sectorul bancar. Aeroporturile din Dubai si Singapore sau O2 Arena din Berlin sunt doar cateva exemple de entitati care utilizeaza sistemul dezvoltat de Bosch.
Daca in prezent, majoritatea companiilor folosesc mai multe sisteme independente pentru monitorizare si control, sistemul implementat la Openville ofera un management al securitatii si sigurantei personalizat pe nevoile cladirilor de birouri. Mai precis, va contribui la reducerea costurilor de operare, prin integrarea si gestionarea pe o singura platforma a unui numar mare de sisteme: monitorizare si alarme detectie incendiu, gestionarea evacuarii si alarmare publica, detectie efractie cu monitorizare video in timp real, controlul accesului pentru zonele cu nivel normal de securitate si cele de inalta securitate, gestionarea parcarilor, controlul lifturilor prin gestionarea drepturilor de acces la diverse etaje, control sistem HVAC, iluminat si storuri, monitorizare IT etc.
 
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ness project
concelex
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
quadratum
noark
theda mar
MAKITA
siniat
rigips
strabag nivel 1
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander