Agenda Constructiilor
Luni, 01 Martie 2021
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA ofera solutii customizate privind designul si utilizarea eficienta a spatiului
KUMA ofera solutii customizate privind designul si utilizarea eficienta a spatiului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Nov 2019 12:32
Adesea, micile detalii creeaza o impresie generala unica, ce face ca rezultatul final sa scoata in evidenta un spatiu. In domeniul HoReCa este esential sa se opteze pentru concepte particulare de design precum cele implementate de KUMA Romania. Aceste concepte sporesc confortul clientilor si adauga valoare spatiilor publice precum restaurante, cafenele si hoteluri. In HoReCa, KUMA, poate implementa concepte precum lavoare cu boluri multiple turnate continuu, sau blaturi pentru receptii, bucatarii, baruri si mese, ori glafuri pentru ferestre si balcoane.
In baia HoReCa, unde nu sunt necesare multe piese de mobilier, atentia trebuie indreptata asupra lavoarelor, deoarece ele pot schimba radical imaginea acesteia. Lavoarul este o componenta importanta a oricarei bai care iti atrage atentia imediat si intrucat este primul obiect pe care il remarcam. In mod particular, lavoarul si blatul de lucru KUMA turnate continuu, au un design unic si o suprafata prietenoasa pentru curatenie, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru spatiile HoReCa. In plus, conceptele KUMA sunt customizate, ceea ce garanteaza pe langa unicitatea designului si utilizarea inteligenta a spatiului. Toate aceste elemente influenteaza atmosfera si au un impact pozitiv asupra procesului decizional al consumatorului.
KUMA a reusit sa devina un brand aflat in preferintele HoReCa si prin solutiile personalizate pe care le ofera. Conceptele KUMA au o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie de utilitate publica, un stil de design actual, foarte apreciat. Clientii KUMA pot alege din peste 80 de forme de boluri, 10 grupe de material si peste 75 de culori, toate produsele avand certificare europeana si declaratii de performanta.
KUMA este o companie care imbina stilul cu o calitate exceptionala a materialelor utilizate pentru a oferi garantia durabilitatii. Este o companie cu reputatie, recunoscuta pentru calitatea produselor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
hidroplasto
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere