Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MAPEI fuzioneaza prin absorbtie cu Polyglass
MAPEI fuzioneaza prin absorbtie cu Polyglass
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Aug 2016 08:32
MAPEI, lider mondial in productia de adezivi si produse chimice premium pentru constructii, anunta pentru Romania fuziunea prin absorbtie cu Polyglass, producator mondial de membrane hidroizolatoare. Prin aceasta decizie reprezentantii MAPEI Romania vizeaza activarea sub o singura entitate juridica si consolidarea pozitiei pe piata romaneasca a materialelor de constructii.
"Decizia de absorbtie a Polyglass in Romania urmeaza directia pe care noi ne-am propus-o pentru ceea ce inseamna adaptarea la nevoile locale ale pietei, eficientizarea costurilor logistice si cresterea businessului. Este, totodata, o decizie intemeiata pe analize interne, planificata inca din 2015, prin care tintim o crestere de 2 cifre procentuale a vanzarilor pana la finalul anului in curs. Activam pe o piata fragmentata si concurentiala, dar in crestere, sustinuta atat de noile cladiri de birouri din capitala si marile orase, cat si de noile proiecte rezidentiale, iar aceasta crestere trebuie sa se reflecte automat si in cifra de afaceri a companiei" a declarat Florin Ciobanu, Director General MAPEI Romania.
Istoria comuna a celor doua companii a inceput inca din 2008, an in care MAPEI Group a finalizat achizitia Polyglass la nivel mondial cu scopul de a-si largi gama de produse din segmentul de hidroizolatii. Fuziunea prin absorbtie din Romania (2016) presupune asimilarea treptata a Polyglass, in timp ce conducerea actuala MAPEI va ramane in functie.
 
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
concelex
quadratum
noark
theda mar
leviatan
ness project
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
MAKITA
strabag nivel 1
viarom
Ubitech
rigips
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander