Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MApN instaleaza formatiunea medicala de nivel ROL 2 la Institutul Ana Aslan
MApN instaleaza formatiunea medicala de nivel ROL 2 la Institutul Ana Aslan
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Mar 2020 14:56
Ministerul Apararii Nationale a inceput pregatirile pentru montarea formatiunii medicale ROL 2 in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni.
Primele operatiuni care se vor executa la fata locului vizeaza pregatirea terenului pentru montarea containerelor si echipamentelor. Ulterior, vor fi desfasurate activitatile de instalare a tuturor elementelor componente ale structurii medicale si racordarea la utilitati. Formatiunea medicala ROL 2 va avea in compunere corturi medicale si containere - care cuprind, printre altele, unitati de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zona de decontaminare - structura urmand sa devina operationala, din punct de vedere administrativ, in circa 5 zile de la inceperea lucrarilor de instalare, iar din punct de vedere medical, dupa parcurgerea etapelor de autorizare si acreditare. Formatiunea medicala va functiona ca o entitate medicala adaptata patologiei infectioase pentru tratarea cazurilor usoare si medii de infectare cu COVID-19.
Din cadrul MApN, activitatea este sprijinita de Directia medicala, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Carol Davila”, Statul Major al Fortelor Terestre, Statul Major al Fortelor Aeriene, Comandamentul Logistic Intrunit si Comandamentul Comunicatiilor si Informaticii.
Formatiunea medicala de nivel ROL 2 al MApN a mai functionat ca sectie externa de boli infectioase la combaterea virusului Ebola si a fost parte componenta a exercitiilor NATO „Saber Guardian 19” si „Vigorous Warrior 19” - cel mai mare exercitiu cu focus medical organizat pana in prezent de Alianta Nord-Atlantica, care s-au desfasurat anul trecut in Romania.
 
ACADbluebeamTeraSteelCOVID-19C4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere