Agenda Constructiilor
Joi, 09 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MedLife ia un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii
MedLife ia un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 30 Sep 2019 09:30
Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a semnat la data de 27 septembrie 2019 o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor existente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, informeaza un comunicat al MedLife, dat publicitatii prin intermediul BVB.
„Asa cum s-a aprobat la ultima Adunare Generala, crestem liniile de finantare in vederea dezvoltarii si extinderii grupului la nivel national si international. Faptul ca am reusit sa ne imbunatatim marjele, ne permite sa crestem sustenabil, asigurand totodata, raportul optim dintre datoria neta si profit. Programul de achizitii este in continua derulare, in perioada imediat urmatoare speram sa finalizam cateva tranzactii, iar in paralel, continuam si investitiile in proiectele de tip greenfield, de digitalizare si tehnologizare. Complexitatea actului medical a crescut, atat la nivel de diagnostic, cat si la nivel spitalicesc, ajungand la un grad ridicat de performanta, ceea ce ne permite sa devenim o referinta regionala, mai ales in ceea ce priveste chirurgia bolilor metabolice, neurochirurgia si chirurgia cardiovasculara interventionala”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife.
Sindicatul de banci care semneaza noul credit sindicalizat este format din Banca Comerciala Romana, in calitate de coordonator, aranjor principal, agent de documentatie, agent de facilitate si garantii si finantator, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank, in calitate de aranjori principali si finantatori. Tranzactia a fost asistata de casa de avocatura SCP Scorei si Asociatii, prin av. Iulia Malis din partea MedLife si de catre casa de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii, prin avocatii Mihai Dudoiu, Partener si Sergiu Negreanu, Senior Associate, din partea sindicatului de banci.
Potrivit reprezentantilor grupului, la aceasta majorare se vor putea adauga alte lichiditati proprii ale companiei, pana la valoarea totala de 30 milioane de euro.
Sistemul Medical MedLife a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri consolidata proforma in valoare de 461 milioane de lei, in crestere cu 23% fata de aceeasi perioada din 2018. Compania a raportat rezultate in crestere si la nivel de profit. Astfel, valoarea consolidata proforma a EBITDA a fost de 78 milioane de lei in crestere cu 81% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce valoarea consolidata proforma a profitului net a fost de circa 14 milioane de lei, in crestere cu 230% fata de semestrul intai din 2018.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ de OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra
Impactul pandemiei Covid-19 pentru industria de constructii si domeniile conexe

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere