Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MISIUNE economica italiana in sectorul constructiilor (Bucuresti, 10-11 iunie 2019)
MISIUNE economica italiana in sectorul constructiilor (Bucuresti, 10-11 iunie 2019)
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Iun 2019 16:24
Bucuresti - 10 si 11 iunie 2019 - Agentia Italiana pentru Comert Exterior-Bucuresti, in cadrul activitatilor prevazute pe durata celei de-a XI-a editii a Festivalului italian in Romania, organizeaza sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti o serie de intalniri bilaterale, in zilele de luni 10 iunie si marti 11 iunie, adresate intreprinzatorilor din domeniul constructiilor, al materialelor si produselor pentru constructii, hidroizolatii, izolatii, articole termo-hidro-sanitare, marmura, piatra, granit, aplicatii software pentru constructii, studii de proiectare, design interior, pardoseli, economie energetica, climatizare, mobilier, recuperare, mentenanta, restaurare, tamplarie, usi, case si prefabricate din lemn, masini pentru excavatii si terasamente, platforme elevatoare, masini pentru constructii, macarale etc.
La intalnirile cu reprezentantii importanti ai sectorului din Romania vor participa trei firme italiene interesate sa exploreze piata romaneasca a constructiilor.
Intreprinderile italiene participante sunt:
Metal.Ri S.R.L, intreprindere specializata in proiectare de structuri mixte (beton armat); a dezvoltat sistemul MTR®, care reprezinta o solutie avansata de structuri orizontale formate din grinzi cu zabrele de tip MTR® A, MTR® T si MTR® C, precum si un software de calcul MTR®. In mod specific: grinda MTR® A detine intr-un element unic autoportanta, armatura si blocuri de inchidere; grinda MTR® T consta intr-un prefabricat usor pentru sisteme de constructii traditionale; grinda MTR® C reprezinta solutia optima in interventiile in care este necesara rezistenta la foc.
ZOOMLION CIFA EUROPE S.R.L, este o societate controlata de CIFA S.p.a, care de 90 de ani proiecteaza, produce si distribuie inovatie in domeniul constructiilor, precum si membra a grupului ZOOMLION. Obiectul de activitate al societatii este comercializarea in Europa de macarale cu turn, automacarale si de motostivuitoare marca ZOOMLION.
Soc. Coop. Archeologia, o societate care se bucura in interior de coexistenta mai multor profesionisti inalt calificati. Se ocupa de lucrari de executie si de consultanta in arheologie si in restaurare. Constituie in acest domeniu o realitate antreprenoriala lider in Italia. Are la activ lucrari cu caracter international, cum ar fi lucrarile de restaurare si fortificatie din Malta si a siturilor arheologice UNESCO din Liban (Baalbek si Tiro).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
CDS
ness project
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
quadratum
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander