Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MISIUNE economica italiana in sectorul constructiilor (Bucuresti, 10-11 iunie 2019)
MISIUNE economica italiana in sectorul constructiilor (Bucuresti, 10-11 iunie 2019)
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Iun 2019 17:24
Bucuresti - 10 si 11 iunie 2019 - Agentia Italiana pentru Comert Exterior-Bucuresti, in cadrul activitatilor prevazute pe durata celei de-a XI-a editii a Festivalului italian in Romania, organizeaza sub patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti o serie de intalniri bilaterale, in zilele de luni 10 iunie si marti 11 iunie, adresate intreprinzatorilor din domeniul constructiilor, al materialelor si produselor pentru constructii, hidroizolatii, izolatii, articole termo-hidro-sanitare, marmura, piatra, granit, aplicatii software pentru constructii, studii de proiectare, design interior, pardoseli, economie energetica, climatizare, mobilier, recuperare, mentenanta, restaurare, tamplarie, usi, case si prefabricate din lemn, masini pentru excavatii si terasamente, platforme elevatoare, masini pentru constructii, macarale etc.
La intalnirile cu reprezentantii importanti ai sectorului din Romania vor participa trei firme italiene interesate sa exploreze piata romaneasca a constructiilor.
Intreprinderile italiene participante sunt:
Metal.Ri S.R.L, intreprindere specializata in proiectare de structuri mixte (beton armat); a dezvoltat sistemul MTR®, care reprezinta o solutie avansata de structuri orizontale formate din grinzi cu zabrele de tip MTR® A, MTR® T si MTR® C, precum si un software de calcul MTR®. In mod specific: grinda MTR® A detine intr-un element unic autoportanta, armatura si blocuri de inchidere; grinda MTR® T consta intr-un prefabricat usor pentru sisteme de constructii traditionale; grinda MTR® C reprezinta solutia optima in interventiile in care este necesara rezistenta la foc.
ZOOMLION CIFA EUROPE S.R.L, este o societate controlata de CIFA S.p.a, care de 90 de ani proiecteaza, produce si distribuie inovatie in domeniul constructiilor, precum si membra a grupului ZOOMLION. Obiectul de activitate al societatii este comercializarea in Europa de macarale cu turn, automacarale si de motostivuitoare marca ZOOMLION.
Soc. Coop. Archeologia, o societate care se bucura in interior de coexistenta mai multor profesionisti inalt calificati. Se ocupa de lucrari de executie si de consultanta in arheologie si in restaurare. Constituie in acest domeniu o realitate antreprenoriala lider in Italia. Are la activ lucrari cu caracter international, cum ar fi lucrarile de restaurare si fortificatie din Malta si a siturilor arheologice UNESCO din Liban (Baalbek si Tiro).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMCOVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere