Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - NEXUS organizeaza o noua editie de gaming marathon pentru HOSPICE
NEXUS organizeaza o noua editie de gaming marathon pentru HOSPICE
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Dec 2019 08:15
Pentru ca sportul electronic si faptele bune merg de minune impreuna, Nexus-2 organizeaza, pe 15 decembrie, a doua editie a Maratonului caritabil de Gaming. Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet, iar toate fondurile stranse vor fi redirectionate catre HOSPICE Casa Sperantei.
Organizatorii au pregatit, la sediul Nexus din Bd. Tudor Vladimirescu nr.45, o zi plina de surprize pentru fanii sporturilor electronice. Un stream caritabil va fi organizat direct din camera de Bootcamp Nexus Gaming, de unde se vor alatura invitati speciali din lumea gamingului si nu numai. Alpaca Legion (Alex Daragiu) va fi invitat special.
“TeamHOSPICE nu este doar despre sporturile clasice, este despre solidaritate, implicare si despre a face bine acolo unde e atat de mare nevoie. Ne bucuram sa avem alaturi o comunitate atat de frumoasa alaturi si le suntem recunoscatori partenerilor si prietenilor de la Nexus. Implicarea sociala poate fi un liant puternic intre oricine si orice domenii si iata ca o cauza puternica, precum HOSPICE, este acum liantul intre sportul electronic si sportul traditional”, a declarat Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.
“Pentru comunitatea noastra, e un altfel de eveniment de gaming, in timp ce pentru non-gameri este un altfel de eveniment caritabil/sportiv. Stiam si din context personal cat e de importanta ingrijirea paliativa pentru cineva care infrunta un diagnostic greu si pentru familie, asa ca alegerea HOSPICE Casa Sperantei ca si cauza in acest demers a venit firesc, am vrut sa ne implicam si sa ajutam. Apoi, comunitatea de gameri nu a fost niciodata expusa la asa ceva, este un eveniment-pilot si pentru mine, si pentru comunitatea de gameri, si pentru HOSPICE”, a punctat Alexandru Ion, Managing Partner la la Nexus Gamer Pub.
Pasionatii de gaming, dar si profesionistii care vor sa faca in acelasi timp si o fapta buna pot participa la competitiile FORTNITE, TFT (Teamfight Tactics), MK 11, FIFA 20. Fiecare joc va avea regulamentul sau si propriile premii din partea partenerilor Nexus. Accesul la eveniment se va face pe baza de bilete, iar 100% din valoarea biletului va fi redirectionata catre ingrijirea pacientilor HOSPICE Casa Sperantei. Exista patru categorii de bilete.
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere