Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - P3 l-a numit pe Dan Cristian BALOI ca nou Director de Achizitii si Dezvoltare
P3 l-a numit pe Dan Cristian BALOI ca nou Director de Achizitii si Dezvoltare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2019 16:53
P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, l-a numit pe Dan Cristian Baloi ca noul Director de Achizitii si Dezvoltare. Dan va fi responsabil cu implementarea strategiei de crestere a portofoliului P3 in Romania prin dezvoltarea de noi proiecte atat in Bucuresti, cat si in alte parti ale tarii.
“Suntem foarte bucurosi ca Dan se alatura echipei noastre din Romania. Dan are o experienta vasta in piata imobiliara si de constructii din Romania si suntem convinsi ca prin expertiza, cunostiintele si determinarea lui Dan va juca un rol important in atingerea obicetivelor de crestere a portofoliului P3 in Romania”, spune Sinziana Pardhan, Director General al P3 in Romania.
Dan are mai mult de 10 ani de experienta in domeniul real estate. El vine de la GSE Romania, unde a fost Business Development Director din 2017. Inainte a lucrat ca Business Development Director la Tebodin Romania, unde era responsabil de managementul de proiect pentru clienti locali si internationali din sectoare precum agroalimentar, energie, petrol si gaze, industrie si proprietati.
“Astept cu nerabdare aceasta noua provocare din viata mea si sunt incantat sa ma alatur uneia dintre cele mai profesioniste si dinamice echipe din sectorul logistic din Romania”, spune Dan Cristian Baloi.
Dan Cristian Baloi are o diploma de Master in Relatii de Munca la Universitatea din Bucuresi si o diploma in Finante si Banci de la Universitatea Titu Maiorescu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere