Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - POLICOLOR: Noul Director de Operatiuni este Cristina-Theodora ILIE
POLICOLOR: Noul Director de Operatiuni este Cristina-Theodora ILIE
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Nov 2018 14:09
Policolor - Orgachim anunta ca noul Chief Operations Officer al grupului este Cristina-Theodora Ilie. Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, aceasta va coordona operatiunile atat pe piata din Romania, cat si pe cea din Bulgaria.
Din noua pozitie, Cristina-Theodora Ilie are o serie de obiective pe care trebuie sa le indeplineasca pana la finalul lui 2019, ce tin de implementarea unor noi procese si tool-uri de management, mutarea productiei Policolor in noua fabrica din Bucuresti, alaturi de introducerea unei noi tehnologii de productie in Bulgaria.
”Cea mai mare provocare pentru mine este cea legata de tranzitia dinspre Supply Chain spre Operatiuni. Supply Chain se refera la eficienta si costuri, zona de Operations are un set mai amplu de activitati, care include monitorizare si control al tuturor proceselor. Supply Chain se centreaza pe activitati externe, pe cand activitatile din Operations se concentreaza pe procese interne in linie cu core business-ul administrat direct de organizatie”, subliniaza noul Chief Operations Officer Policolor - Orgachim.
Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Comert, Cristina Ilie a lucrat in multinationale timp de 21 de ani unde a ocupat mai multe pozitii, de la planificare, achizitii, manager de fabrica, manager logistica sau manager customer service.
Policolor, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de lacuri si vopsele, a finalizat recent lucrarile la structura unei noi fabrici. Noua unitate de productie este in curs de construire pe un teren de 2,5 hectare situat in vestul Bucurestiului, pe Bulevardul Timisoara. Fabrica si propriul depozit logistic (investitie de 5,4 milioane euro) vor fi finalizate in primavara anului viitor. Aici vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, grunduri si amorse.
Policolor - Orgachim s-a format in anul 1998, atunci cand Policolor - prezenta pe piata din Romania inca din 1965 - a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Orgachim JSC din Bulgaria. Grupul opereaza doua mari unitati de productie de lacuri si vopsele: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
FRONTALE
rigips
strabag nivel 1
noark
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
BALTIC
Ubitech
leviatan
theda mar
grundfos

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica