Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SPOR, prima vopsea lavabila romaneasca aniverseaza 20 de ani de existenta
SPOR, prima vopsea lavabila romaneasca aniverseaza 20 de ani de existenta
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Mar 2019 14:05
SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabila din portofoliul Policolor, dar si primul astfel de produs lansat pe piata din Romania, implineste anul acesta 20 de ani. Cu ocazia acestei aniversari, Policolor a pornit un nou spot TV dedicat marcii, sub sloganul cunoscut „Vopsesti usor, vopsesti cu SPOR”, alaturi de promotii si multe alte surprize pentru cumparatori, care vor fi desfasurate pe tot parcursul anului.
Lansat in 1999, brandul SPOR a marcat aparitia pe piata din Romania a vopselelor decorative de calitate, iar in 20 de ani de existenta a inregistrat vanzari ce s-au concretizat in peste 650 de milioane de metri patrati vopsiti. Acest lucru face din SPOR unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti.
De-a lungul timpului, sub brandul SPOR au fost lansate multe produse inovatoare si revolutionare pe piata din Romania, precum gama pentru baie si bucatarie, vopseaua cu ioni de argint, cea hipoalergenica, emailul pe baza de apa, lucios si mat, lacul de lemn pe baza de apa, pentru lemn, parchet si terase, culminand cu cea mai recenta lansare, din 2018, a produsului SPOR Formula noua, o vopsea tixotropa (care nu curge si nu stropeste), care garanteaza un alb generos ce rezista 5 ani.
La zece ani de la lansare, in 2009, SPOR a devenit lider pe segmentul vopselelor lavabile de interior, cu o cota de piata de 17%, iar anul trecut a primit distinctia „Produsul Anului 2018”, in urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions, in randul consumatorilor romani.
„Spor este prima vopsea lavabila romaneasca, un brand aflat in topul preferintelor romanilor care aleg produsele noastre pentru calitatea dovedita in timp. Anul acesta, pentru a marca 20 de ani de existenta, am pregatit o serie de activari, promotii si concursuri-surpriza pe care le vom comunica de-a lungul intregului an”, declara Camelia Dragomirescu, director de marketing, Policolor.
Aniversarea va demara printr-o super promotie, dedicata celor care aleg produsul SPOR, promotie care isi propune sa sustina in continuare mesterul din fiecare roman. Astfel, la fiecare galeata cumparata, de SPOR lavabila la 15 litri, romanii vor primi o salopeta cadou.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere