Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER deruleaza o noua campanie la nivel national
PRAKTIKER deruleaza o noua campanie la nivel national
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2016 15:34
Compania Praktiker Romania da startul campaniei la nivel national „Praktiker ofera 1 autoturism KIA cee’d pentru clientii fideli”, destinata clientilor care au card de fidelitate Praktiker BLUE sau GOLD. Campania se desfasoara in perioada 7 septembrie - 10 decembrie 2016 si reflecta dorinta retailerului de a completa programul de fidelitate cu campanii exclusive.
Programul de fidelitate promovat de Praktiker Romania este unic pe piata de DIY, acesta oferindu-le clientilor posibilitatea de a beneficia, in oricare magazin Praktiker, de numeroase avantaje prin cardurile de fidelitate BLUE sau GOLD.
Programul a fost dezvoltat din 2012, din dorinta retailerului de a le fi alaturi clientilor odata cu schimbarile care apar in viata lor si care, deseori, se reflecta si asupra casei. Astfel, beneficiile speciale pe care acestia le pot obtine prin cele doua tipuri de carduri, indiferent de magazinele Praktiker din care isi fac cumparaturile, sunt:
• Reduceri pe viata la cumparaturi, de 5% sau chiar 10%
• Oferte speciale: la fiecare promotie exista produse exclusive dedicate posesorilor de carduri Praktiker, cu reduceri de pana la 20%
• Acces la un cont online unde poate fi verificat statusul cardului in orice moment
„Prin campania «Praktiker ofera 1 autoturism KIA cee’d pentru clientii fideli», rasplatim cumparatorii care se bucura constant de ofertele noastre. Toti clientii posesori de carduri de fidelitate BLUE sau GOLD, care fac achizitii cu cardurile de fidelitate din magazinele Praktiker si din online in perioada septembrie - decembrie, au sansa de a castiga o masina Kia cee’d de Craciun. Aceasta este una din campaniile dedicate in exclusivitate clientilor fideli Praktiker. Pe langa avantajele aduse de cardurile de fidelitate pe care le au, vrem sa ne suprindem acesti clienti si cu astfel de campanii avantajoase. Pana la finalul anului vom mai desfasura si alte campanii cu beneficii dedicate exclusiv clientilor fideli”, afirma Isabelle Pleska, Director General Praktiker Romania.
 
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
ness project
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
concelex
theda mar
siniat
CDS
noark
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander