Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER lanseaza un nou serviciu conex magazinului online
PRAKTIKER lanseaza un nou serviciu conex magazinului online
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Nov 2017 15:34
Magazinul online Praktiker Romania pune la dispozitia clientilor sai din toata tara serviciul „Comanda online si ridica din magazin”. Incepand cu 22 noiembrie, noua optiune le va permite clientilor Praktiker care achizitioneaza din magazinul online sa isi ridice singuri produsele direct din cea mai apropiata unitate de vanzare. Magazinul online reprezinta un factor important de crestere pentru Praktiker Romania, nivelul vanzarilor fiind aproape de cel al unui magazin offline. In prezent, oferta magazinului online Praktiker include peste 20.000 de produse. Iar obiectivul companiei este de a pune la dispozitia tuturor clientilor oferta completa de produse, care se regaseste si in magazinele fizice - „Comanda online si ridica din magazin”.
„Noul serviciu «Comanda online si ridica din magazin» reprezinta inca un pas in strategia companiei de a oferi o experienta omnichannel. Clientii nostri si-au manifestat constant dorinta de a putea beneficia de posibilitatea de a-si ridica produsele comandate online din cel mai apropiat magazin Praktiker, iar pe fondul retelei extinse de magazine pe care o detinem la nivel national, implementarea acestui serviciu a devenit o etapa fireasca in dezvoltarea eshop-ului nostru. Astfel, odata cu aceasta noua functionalitate, clientii vor putea achizitiona online grupe de produse care inregistreaza vanzari importante ca volum si valoare (gresie, faianta, materiale de constructii, sanitarele din ceramica, cazile si cabinele de dus etc), produse care ne asteptam sa genereze o pondere semnificativa in cresterea businessului online al Praktiker Romania”, a explicat Laura Tanase, Manager E-commerce Praktiker Romania.
„Asa cum i-am obisnuit pe clientii nostri, la Praktiker dezvoltam in mod constant programe si servicii care sa vina in intampinarea nevoilor acestora. Noul serviciu de achizitie online si ridicare din magazin se inscrie perfect in directia strategica a companiei, fiind un serviciu foarte important atat pentru noi, dar mai ales pentru cumparatorii Praktiker Romania. Optiunea vine in sprijinul clientilor care isi doresc sa economiseasca timpul la cumparaturi in magazine si a fost dezvoltat in urma solicitarilor primite din partea celor care prefera aceasta metoda in locul serviciilor de curierat. Reteaua extinsa de magazine Praktiker din tara noastra le va facilita clientilor intregul proces de achizitie. Astfel, prin noua optiune «Comanda online si ridica din magazin», cumparatorii isi vor ridica gratuit produsele din magazinele noastre din toata tara, comenzile fiind gata pregatite pentru livrare”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
Despre Praktiker Romania
In Romania, Praktiker este cel mai cunoscut brand din piata de DIY, cu un nivel de notorietate de peste 98%. In prezent, compania are 26 de magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: decoratiuni pentru interior si exterior, produse de gradinarit si materiale de amenajari, produse sanitare, mobila, electronice si electrocasnice. In plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispozitia clientilor din toata tara o varietate de peste 20.000 de produse.
In prezent, Praktiker are implementate programe de fidelizare cu avantaje, customizate pentru cele trei mari categorii de clienti, consumatori finali - cardul de client fidel -, client profesionist - mester card -, si clientii Business to Business. Aceste programe permit clientilor sa beneficieze de avantaje pentru cumparaturile de la Praktiker.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
Ubitech
theda mar
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
MAKITA
rigips
noark
Acvatot 2019
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica