Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PREMIERA: Forumul marilor dezvoltatori DEVO - Bucuresti, 5 octombrie 2018
PREMIERA: Forumul marilor dezvoltatori DEVO - Bucuresti, 5 octombrie 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Aug 2018 15:44
Pe 5 octombrie 2018 va avea loc la Athénée Palace Hilton din Bucuresti prima editie a Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO, eveniment international dedicat marilor dezvoltatori, care abordeaza patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic si rezidential. Forumul isi propune sa devina, pe de o parte, intalnirea anuala a marilor dezvoltatori din Romania si, pe de alta parte, o platforma de comunicare a proiectelor reprezentative din intreaga lume, proiecte care construiesc comunitati, orase si regiuni.
Axa tematica DEVO urmareste evolutia marilor proiecte, selectate pentru a fi prezentate in cadrul forumului, in trei etape semnificative: viziune, investitie, dezvoltare. DEVO reuneste la Bucuresti peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte si arhitecti.
Forumul face parte din seria proiectelor internationale de comunicare si a evenimentelor create de BORO PR & COMMUNICATION. Va prezentam lista preliminara a proiectelor si speakerilor DEVO 2018, din Romania, Statele Unite ale Americii, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Ucraina si Suedia:
Proiect: Openville Timisoara, Romania / Dezvoltator: Iulius si Atterbury Europe
Openville, cel mai mare proiect cu destinatie mixta din vestul Romaniei, este dezvoltat de companiile IULIUS si Atterbury Europe. Openville Timisoara, cel mai mare pol de business, retail si entertainment din vestul Romaniei, va fi inaugurat in trimestrul patru al anului 2018, odata cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Proiectul de tip mixt, care integreaza actualul Iulius Mall Timisoara, va cuprinde functiuni de office, retail, parc si entertainment. Valoarea proiectului este de peste 220 de milioane de euro.
Proiect: Apple Park, SUA / Dezvoltator: Apple
Campusul Apple Park din Cupertino, California a fost proiectat de catre biroul de arhitectura Foster + Partners. In cadrul noului complex isi desfasoara activitatea 13.000 de angajati Apple. In plus, acesta mai cuprinde 11.000 de locuri de parcare, centre de fitness si restaurante. Campusul in forma de inel construit pe o suprafata totala de peste 260.000 de metri patrati, este o investitie de 5 miliarde de dolari.
Proiect: Trilogy Limassol Seafront, Cipru / Dezvoltator: Cybarco Development
Trilogy Limassol Seafront este un proiect mixt, office, rezidential si entertainment, dezvoltat de Cybarco pe malul Marii Mediterane. Cele trei turnuri, turnul de Nord, turnul de Est si turnul de Vest cuprind apartamente de lux si spatii de birouri, completate de o oaza privata, zone de shopping, restaurante, o piata publica si multiple facilitati. Parte a grupului Lanitis, Cybarco are o experienta de peste 70 de ani in dezvoltarea proiectelor de lux de mari dimensiuni, atat in Cipru, cat si in strainatate.
Proiect: Legenda Komendantsky Sankt Petersburg, Rusia / Dezvoltator: Legenda Intelligent Development
Legenda Intelligent Development (Legenda) va finaliza in trimestrul 4 al acestui an proiectul rezidential Legenda Komendantsky din Sankt Petersburg, proiect in valoare totala de 193 milioane de dolari, care se intinde pe o suprafata de 5,3 hectare in districtul Primorsky. Proiectul cuprinde 85,000 mp de cladiri rezidentiale inteligente, gradinite, spatii de joaca, cladiri administrative, zone de agrement, parcari si alte facilitati.
Proiect: Ülemiste Shopping Center Tallinn, Estonia / Dezvoltator: Linstow Development
Ülemiste este cel mai mare, mai modern si mai inovativ shopping center din Estonia, dezvoltat de Linstow Development, care a trecut recent printr-un amplu proces de extindere datorita solicitarilor de spatii comerciale venite din partea companiilor. Una dintre cele mai mari companii norvegiene de real estate, Linstow are peste 1200 de angajati si investitii in derulare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele de viitor ale dezvoltatorului se numara si Riga Retail Park, care va fi construit pe o suprafata de 76 de hectare.
Proiect: Olivia Business Centre, Gdnask, Polonia / Dezvoltator: Olivia
Olivia Business Centre este situat in mijlocul zonei metropolitane a orasului Gdnask, fiind cel mai mare centru de business din nordul Poloniei, cu peste 120000 de mp de spatii de birouri clasa A+. Peste 200 de companii, multinationale si locale, si peste 5000 de oameni isi desfasoara activitatea la Olivia Business Centre. Dezvoltarea Centrului a inceput in 2010, cu cate o cladire inaugurata in fiecare an: Olivia Gate, Olivia Point, Olivia Tower, Olivia Four, Olivia Six, Olivia 7 si Olivia Star. In 2018 a inceput constructia Olivia Eight.
Proiect: Complexul Rezidential “Nivki-Park”, Kiev, Ucraina / Dezvoltator: Intergal-Bud
Proiectul Rezidential “Nivki-Park” din Kiev se intinde pe o suprafata de peste 10 hectare si include 12 cladiri cu 2697 de apartamente, in suprafata totala construita de 231800 mp. Proiectul este dezvoltat de Intergal-Bud, care are in portofoliu peste 70 de proiecte de mari dimensiuni, insumand peste 2,7 milioane mp. In Kiev Intergal-Bud are in constructie 11 proiecte rezidentiale insumand peste 900000 mp, iar in 2017 a obtinut premiul “Brand of the Year” la categoria “Leader for volumes of construction”. Recent a primit si titulatura de “Dezvoltatorul Rezidential al Anului” in Ucraina.
Proiect: Stockholm One, Suedia / Dezvoltator: Skanska
Stockholm One, proiectat de catre biroul de arhitectura Sauerbruch Hutton deschide procesul de transformare a unei foste zone portuare in sudul Stockholmului in noul district ecologic al localitatii Hammarby Sjöstad. Situat de-a lungul marginii de vest a zonei de reabilitare, ansamblul cuprinde un turn si o cladire joasa cu inaltimi de 100, respectiv 25 de metri. Cladirea include un spatiu flexibil de birouri, cat si unitati comerciale, un restaurant si un sky bar. Stockholm One va fi finalizat in anul 2020, fiind o investitie de 170 de milioane de euro. Proiectul face parte din ansamblul Sthlm New Creative Business Spaces, care va gazdui peste 6.000 de locuri de munca, intr-un spatiu de birouri de 100.000 de metri patrati.
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
EDIT-Structural
MAKITA
rigips
quadratum
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
siniat
strabag nivel 1
CDS
noark
concelex
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander