Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Primaria Sectorului 1 modernizeaza Complexului Sportiv „Iolanda Balas Soter”
Primaria Sectorului 1 modernizeaza Complexului Sportiv „Iolanda Balas Soter”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Aug 2019 06:30
Primaria Sectorului 1 continua investitiile in modernizarea si reamenajarea bazelor sportive din aceasta zona administrativa. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si Presedintele Federatiei Romane de Atletism, Florin Florea, au semnat astazi, la sediul primariei, in prezenta multiplei campioane Paula Ivan, un protocol de colaborare privind modernizarea Stadionului Tineretului "Iolanda Balas Soter".
Potrivit acestui protocol, finantarea lucrarilor de modernizare a pistei de atletism, a tribunelor, precum si a celorlalte instalatii conexe bazei sportive va fi realizata de catre Primaria Sectorului 1, de la bugetul local.
Totodata, Federatia Romana de Atletism se obliga sa faca selectie si initiere in atletism in randul elevilor din scolile de pe raza Sectorului 1 si sa ofere posibilitatea ca unitatile de invatamant din aceasta zona administrativa sa poata desfasura orele de educatie fizica pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv "Iolanda Balas Soter".
"Investitiile in sport, fie ca vorbim de tenis, handbal sau atletism, sunt esentiale pentru sanatatea noastra si a generatiilor viitoare. Prin modernizarea Stadionului «Iolanda Balas Soter», elevii din Sectorul 1 vor putea face sport si miscare in aer liber in conditii civilizate si vor avea la dispozitie o baza sportiva ultramoderna, locul propice pentru a descoperi tainele atletismului si pentru a forma campionii de maine ai acestei discipline. Imi doresc ca Sectorul 1 sa devina sectorul campionilor si al miscarii sportive", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.
"Multumesc Primarului Dan Tudorache pentru disponibilitatea administratiei pe care o conduce de a investi in sport si de a sprijini miscarea sportiva. Dupa modernizare, Stadionul Iolanda Balas Soter va deveni o baza sportiva de top a atletismului romanesc, un model pentru alte investitii in acest domeniu", a precizat, la randul sau, Presedintele Federatiei Romane de Atletism, Florin Florea.
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTELiebherhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
strabag nivel 1
top 500
rigips
ERBASU CONSTRUCT
concelex
viarom
noark
top 500
MAKITA
quadratum
top 500
CDS
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu