Agenda Constructiilor
Joi, 21 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Proiect de 10 milioane euro pentru reabilitarea peisagistica a Parcului Cismigiu
Proiect de 10 milioane euro pentru reabilitarea peisagistica a Parcului Cismigiu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Aug 2019 09:19
Proiectul initiat de Primarul General Gabriela Firea privind reabilitarea peisagistica a parcului istoric Gradina Cismigiu a fost aprobat, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Proiectul se refera la aprobarea indicatorilor tehnico - economici aferenti documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie pentru aceasta investitie si a primit 31 de voturi “pentru” (PSD-UNP, ALDE, PMP), 14 abtineri (USR si PNL) si 3 voturi impotriva (USR).
Sunt vizate lucrari de amploare, pe o durata de 3 ani, valoarea totala a interventiilor pe care le presupune proiectul fiind estimata la aproximativ 10 milioane de euro.
Primarul General, Gabriela Firea: “Este o investitie extrem de utila, au trecut 165 de ani de la inaugurarea Gradinii, care nu a mai beneficiat de investitii consistente dinainte de anul 1989. Am pregatit in ultimele luni prin ALPAB, documentatia de reabilitare - am trecut-o prin Comisia tehnico-economica, iar astazi am inclus-o pe ordinea de zi a sedintei CGMB. La finalizarea investitiilor, bucurestenii vor avea posibilitatea sa se bucure de un spatiu public de calitate, cu confort sporit, si cu valoare peisagistica ridicata”.
Proiectul prevede introducerea unei retele wi-fi, a sistemului de supraveghere video si de monitorizare a numarului de utilizatori, precum si interventii la principalele componente ale parcului: alei si platforme, imprejmuire, amenajari peisagere, Podul cu nuc, ansamblu “Cetate”, Foisor, Terasa Trandafirilor, Grota (Movila), Izvorul lui Eminescu, retele electrice si iluminat, retele de apa si canalizare, grupuri sanitare, cismele, locuri de joaca, mobilier urban.
 
ACADLicente bimghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere