Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PSC: Curs in domeniul nZEB, certificat de Passive House Institute
PSC: Curs in domeniul nZEB, certificat de Passive House Institute
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 30 Mar 2018 08:30
Patronatul Societatilor din Constructii (PSC) semnaleaza celor interesati ca in luna mai 2018 va avea loc cursul „Introducere in realizarea nZEB: profesionisti in executie certificati pentru casa pasiva”, la finalul caruia, in urma unei examinari, se va acorda certificarea reputatului institut pentru case pasive Passive House Institute, din Darmstadt - Germania.
„Intelegerea si aplicarea corecta a principiilor care stau la baza conceptului de casa Pasiva constituie o etapa importanta in realizarea practica a cladirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB)”, se precizeaza intr-un comunicat al Business Development Group, organizatorul cursului.
Cursantii pot opta pentru una sau ambele specializari abordate in cadrul cursului - si anume anvelopa cladirii si instalatii pentru constructii. Optiunea pentru una din cele doua specializari poate fi facuta in functie de pregatirea de baza a cursantilor sau in functie de domeniul in care acestia doresc sa isi creasca aria de cunostinte.
Cursul este subventionat in cadrul proiectului Train-to-nZEB, finantat prin programul Horizon 2020. Taxa de participare la curs este de 650 lei / participant si include brosura cu prezentarile de curs si pauzele de cafea si pranz.
Cursantii vor putea participa si la sesiunea de examinare pentru certificarea de catre Passive House Institute, care va avea loc la data de 25 mai 2018. „Taxa de examinare este de 465 lei / participant (o specializare), respectiv de 580 lei / participant (pentru ambele specializari), fiind subventionata in proportie de 50% in cadrul proiectului Train-to-nZEB. Mai multe informatii despre sesiunea de examinare vor fi disponibile in cadrul desfasurarii cursului”, dupa cum se mai arata in comunicat.
Pe langa certificarea Passive House Institute (acordata in urma examinarii), toti participantii vor obtine un certificat de participare din partea proiectului Train-to-nZEB.
„Specialistii din constructii - si nu numai - sunt invitati sa se inscrie la acest curs pentru a beneficia de pregatire profesionala la standarde internationale si pentru a avea acces la facilitatile primului centru de formare profesionala pentru nZEB din Romania, dotat cu cele mai noi si performante tehnologii in domeniu”, a declarat Narcisa Danila, consultant in cadrul Business Development Group.
Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac doar pe baza transmiterii cererii de inscriere, completate cu datele solicitantului, la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Solutionarea cererilor de inscriere se va face prioritar in ordinea primirii acestora. Pentru informatii suplimentare, www.bdgroup.ro, iar pentru a descarca structura cursului si cererea de inscriere, click aici si aici!
 
TeraSteelbluebeamCOVID-19ACADC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere