Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REMAX a realizat tranzactii de 79 milioane euro in primul semestru din 2019
REMAX a realizat tranzactii de 79 milioane euro in primul semestru din 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Sep 2019 15:25
RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, a inregistrat in primul semestru al anului curent o triplare a numarului de tranzactii de inchirieri, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Totodata, in acelasi interval temporal, birourile RE/MAX Romania au intermediat un volum dublu de tranzactii fata de S1 2018, cu o valoare cumulata a proprietatilor tranzactionate de circa 79 milioane de euro.
Potrivit reprezentantilor companiei, aproximativ 40% din totalul tranzactiilor incheiate in S1 2019 au fost reprezentate de inchirieri, inregistrandu-se o triplare pe acest segment, comparativ cu S1 2018. In aceeasi perioada a anului trecut s-au efectuat circa 16% inchirieri versus 84% vanzari.
„Intrucat piata imobiliara a cunoscut un avans accelerat in ultima perioada, cererea de inchirieri a crescut, la randul sau, direct proportional cu tendintele pietei. Pe de alta parte, cresterile inregistrate de RE/MAX Romania la nivel de cifre se datoreaza, printre altele, strategiei de extindere pe care mizam inca de la lansarea pe piata locala, ce reprezinta in continuare un obiectiv pe termen mediu si lung”, a declarat Razvan Cuc, Presedintele RE/MAX Romania.
Din volumul total de proprietati tranzactionate de birourile RE/MAX in aceasta perioada, 86% fac parte din segmentul rezidential, urmate de cele comerciale si office (8,5%), terenuri (3,5%) si proprietati industriale (2%). Potrivit reprezentantilor companiei, cele mai active centre regionale din perspectiva dezvoltarilor imobiliare raman Bucuresti, Cluj, Sibiu, Brasov - respectiv orasele de dimensiuni mari cu o crestere economica accelerata -, astfel ca topul oraselor in care s-au incheiat cele mai numeroase tranzactii ramane la fel ca anul precedent.
RE/MAX Romania a intermediat in primul semestru din 2019 proprietati in valoare totala de cca. 79 milioane euro
RE/MAX Romania a inregistrat in primul semestru din 2019 o dublare a volumului de tranzactii comparativ cu S1 2018, ce au cumulat o valoare de circa 79 milioane de euro. Fata de aceeasi perioada a anului precedent, compania s-a extins considerabil in ceea ce priveste numarul de birouri la nivel national si numarul de agenti.
Pe fondul rezultatelor inregistrate de companie pana in prezent, precum si a tendintelor pietei imobiliare, RE/MAX Romania mizeaza pana la finele anului pe cresteri de circa 40% in toate directiile de dezvoltare, comparativ cu rezultatele raportate anul trecut.
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere