Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: EPS Thermopor (Caparol) s-a afiliat asociatiei
ROMEPS: EPS Thermopor (Caparol) s-a afiliat asociatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2016 17:36
Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) anunta acceptarea cererii de adeziune a companiei EPS Thermopor SRL, producatorul brandului Caparol. Noul membru al asociatiei va contribui, alaturi de actualii producatori de polistiren expandat prezenti in cadrul ROMEPS, la promovarea EPS-ului de calitate in industrie.
„Prin noul parteneriat, ROMEPS reconfirma faptul ca este o asociatie deschisa tuturor celor care respecta regulile de calitate si conduita. Ne bucuram de noua colaborare si consideram ca experienta de peste 12 ani acumulata de EPS Thermopor pe piata romaneasca reprezinta un aport important pentru industrie. Numai intr-un efort conjugat, lucrand impreuna cu cat mai multi producatori de polistiren expandat, putem extinde proiectele pe care le avem in desfasurare si putem contribui la cresterea eficientei energetice la nivel national”, a declarat Florin Hahui, Presedinte ROMEPS.
„Suntem onorati sa facem parte din ROMEPS si avem certitudinea ca, prin aceasta colaborare, vom putea participa si contribui activ la dezvoltarea de programe importante pentru piata termoizolatiilor de calitate”, a spus Petru Moldovanu, administrator EPS Thermopor.
Misiunea ROMEPS este de a informa si educa romanii in legatura cu alegerea produselor potrivite pentru termoizolare. ROMEPS a depus, de-a lungul timpului, eforturi sustinute pentru a informa publicul, pentru a educa piata si a contribui la cresterea ei. EPS Thermopor va participa la activitatile pe care Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania le-a pornit in anii precedenti, “Quality Control” si “Calitate certificata”, precum si la noi programe care sa sustina producatorii de polistiren expandat, dar si beneficiarii.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere