Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: EPS Thermopor (Caparol) s-a afiliat asociatiei
ROMEPS: EPS Thermopor (Caparol) s-a afiliat asociatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2016 18:36
Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) anunta acceptarea cererii de adeziune a companiei EPS Thermopor SRL, producatorul brandului Caparol. Noul membru al asociatiei va contribui, alaturi de actualii producatori de polistiren expandat prezenti in cadrul ROMEPS, la promovarea EPS-ului de calitate in industrie.
„Prin noul parteneriat, ROMEPS reconfirma faptul ca este o asociatie deschisa tuturor celor care respecta regulile de calitate si conduita. Ne bucuram de noua colaborare si consideram ca experienta de peste 12 ani acumulata de EPS Thermopor pe piata romaneasca reprezinta un aport important pentru industrie. Numai intr-un efort conjugat, lucrand impreuna cu cat mai multi producatori de polistiren expandat, putem extinde proiectele pe care le avem in desfasurare si putem contribui la cresterea eficientei energetice la nivel national”, a declarat Florin Hahui, Presedinte ROMEPS.
„Suntem onorati sa facem parte din ROMEPS si avem certitudinea ca, prin aceasta colaborare, vom putea participa si contribui activ la dezvoltarea de programe importante pentru piata termoizolatiilor de calitate”, a spus Petru Moldovanu, administrator EPS Thermopor.
Misiunea ROMEPS este de a informa si educa romanii in legatura cu alegerea produselor potrivite pentru termoizolare. ROMEPS a depus, de-a lungul timpului, eforturi sustinute pentru a informa publicul, pentru a educa piata si a contribui la cresterea ei. EPS Thermopor va participa la activitatile pe care Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania le-a pornit in anii precedenti, “Quality Control” si “Calitate certificata”, precum si la noi programe care sa sustina producatorii de polistiren expandat, dar si beneficiarii.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere