Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: Mihail Catalin Stefan este noul director executiv al asociatiei
ROMEPS: Mihail Catalin Stefan este noul director executiv al asociatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Ian 2019 17:08
Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) are, incepand cu luna ianuarie a.c., un nou director executiv, in persoana domnului arhitect Mihail Catalin Stefan. Absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, cu numeroase participari atat la concursuri nationale, cat si internationale, Mihail Stefan a coordonat si organizat inca de pe bancile facultatii numeroase concursuri si proiecte de arhitectura si design. Noua pozitie este o provocare si crede cu tarie ca expertiza sa in domeniu va fi un plus atat pentru dinamica Asociatiei, cat si pentru beneficiarii solutiilor de termoizolare propuse de ROMEPS.
“Desi sunt abia la inceput de drum, in cadrul Asociatiei ma simt ca intr-o mare familie. Sunt constient de responsabilitatea mea si imi doresc ca intreaga experienta, atat academica, cat si practica, sa ma ajute sa transmit mesajul Asociatiei catre cat mai multi beneficiari ai sistemului de termoizolare cu polistiren expandat. Si anume, faptul ca solutia pe care noi o propunem este una nu doar accesibila, ci una cu adevarat eficienta. Sunt arhitect la baza si am lucrat in decursul timpului cu diferite solutii de termoizolare. Iar polistirenul expandat este, de departe, cea mai la indemana, incepand cu greutatea materialului, manevrabilitatea, punerea in opera, pana la eficienta si cost. Cred ca ROMEPS are un cuvant important de spus pe piata materialelor de termoizolare, iar eu sunt gata sa raspund tuturor provocarilor care vor urma si sa sustin rolul asumat al Asociatiei, acela de a livra un produs competitiv, de calitate superioara, rezistent in timp si la standarde europene.”, a declarat Mihail Catalin Stefan, noul director executiv al ROMEPS.
„Mihail a fost selectat in urma unui amplu si indelungat proces de recrutare, la finalul caruia ne-am dorit sa gasim persona potrivita pentru acesta pozitie. Si sunt convins ca am reusit. Alaturi de toti membrii Asociatiei, ii uram bun venit si il asiguram de intregul nostru sprijin. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare de succes, asigurand inca o data toti beneficiarii de intreaga noastra seriozitate si implicare, atunci cand vine vorba de calitatea produsului nostru.”, a declarat Serban Cazanisteanu, Presedinte ROMEPS.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
viarom
noark
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1
BALTIC
rigips
CDS
leviatan
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica