Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: Mihail Catalin Stefan este noul director executiv al asociatiei
ROMEPS: Mihail Catalin Stefan este noul director executiv al asociatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Ian 2019 18:08
Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS) are, incepand cu luna ianuarie a.c., un nou director executiv, in persoana domnului arhitect Mihail Catalin Stefan. Absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, cu numeroase participari atat la concursuri nationale, cat si internationale, Mihail Stefan a coordonat si organizat inca de pe bancile facultatii numeroase concursuri si proiecte de arhitectura si design. Noua pozitie este o provocare si crede cu tarie ca expertiza sa in domeniu va fi un plus atat pentru dinamica Asociatiei, cat si pentru beneficiarii solutiilor de termoizolare propuse de ROMEPS.
“Desi sunt abia la inceput de drum, in cadrul Asociatiei ma simt ca intr-o mare familie. Sunt constient de responsabilitatea mea si imi doresc ca intreaga experienta, atat academica, cat si practica, sa ma ajute sa transmit mesajul Asociatiei catre cat mai multi beneficiari ai sistemului de termoizolare cu polistiren expandat. Si anume, faptul ca solutia pe care noi o propunem este una nu doar accesibila, ci una cu adevarat eficienta. Sunt arhitect la baza si am lucrat in decursul timpului cu diferite solutii de termoizolare. Iar polistirenul expandat este, de departe, cea mai la indemana, incepand cu greutatea materialului, manevrabilitatea, punerea in opera, pana la eficienta si cost. Cred ca ROMEPS are un cuvant important de spus pe piata materialelor de termoizolare, iar eu sunt gata sa raspund tuturor provocarilor care vor urma si sa sustin rolul asumat al Asociatiei, acela de a livra un produs competitiv, de calitate superioara, rezistent in timp si la standarde europene.”, a declarat Mihail Catalin Stefan, noul director executiv al ROMEPS.
„Mihail a fost selectat in urma unui amplu si indelungat proces de recrutare, la finalul caruia ne-am dorit sa gasim persona potrivita pentru acesta pozitie. Si sunt convins ca am reusit. Alaturi de toti membrii Asociatiei, ii uram bun venit si il asiguram de intregul nostru sprijin. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare de succes, asigurand inca o data toti beneficiarii de intreaga noastra seriozitate si implicare, atunci cand vine vorba de calitatea produsului nostru.”, a declarat Serban Cazanisteanu, Presedinte ROMEPS.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADbluebeamVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere