Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEXPO: Programul expozitional al evenimentelor organizate in anul 2019
ROMEXPO: Programul expozitional al evenimentelor organizate in anul 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Feb 2019 06:08
Romexpo, cel mai important Centru Expozitional din Romania, organizeaza si gazduieste in 2019 un numar impresionant de evenimente: peste 143 de targuri, expozitii, festivaluri si alte tipuri de manifestari care implica o semnificativa participare nationala si internationala.
Programul expozitional al evenimentelor organizate de Romexpo in semestrul I 2019
Sezonul debuteaza cu Targul de Turism al Romaniei (I): intre 21 - 24 februarie, vizitatorii vor gasi la Romexpo sute de oferte si promotii la cele mai frumoase destinatii din Romania si strainatate. In aceeasi perioada se desfasoara si Romhotel - Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Evenimentul ofera companiilor ocazia de a-si promova solutiile dedicate jucatorilor de pe piata de HORECA, prin stabilirea unor relatii comerciale cu producatori si distribuitori nationali si internationali.
In luna martie (14 - 17.03.2019) se anunta un adevarat maraton expozitional la Romexpo. Programul cuprinde 4 evenimente dedicate domeniilor: constructii, home & deco: doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo, devin o singura manifestare expozitionala - Construct - Ambient Expo - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine; Romtherm - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului; Expo Flowers & Garden - Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit; Mobila Expo - Targul de mobila cu vanzare, un eveniment pentru pasionatii de moda: Modexpo I - Expozitia internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si Antique Market I - targul dedicat iubitorilor de obiecte de arta si antichitati.
Pentru luna aprilie (11 - 13.04.2019), Romexpo pregateste 3 evenimente: Rommedica - Targul International de medicina si farmacie; Denta I - Expozitia Internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara si un concept nou: Somn Expo - Expozitia de produse si servicii care asigura un somn linistit. Principalul obiectiv al acestei manifestari este sa aduca in atentia publicului larg importanta unui somn odihnitor, sustinand sanatatea fizica si psihica.
Luna mai (14 - 17.05.2019) vine cu inca un proiect inedit la Romexpo: Metal Show & TIB - evenimentul care presupune unificarea pietei targurilor industriale in folosul expozantilor si vizitatorilor. Manifestarea se desfasoara concomitent cu Inventika - Salonul de inventii si inovatii.
In perioada 30.05 - 02.06.2019 au loc 4 evenimente: Tibco - Targul International de bunuri de larg consum, Bio Life & Style Expo - Expozitia pentru o viata verde; Senior Expo - Targul dedicat seniorilor; Expo Funerare - Salonul pentru servicii funerare.
In contextul evolutiei permanente a domeniului digital si dezvoltarii serviciilor IT in cadrul companiilor mici si mijlocii din Romania, Romexpo anunta lansarea unei noi expozitii: Bucharest DigIT Expo. Evenimentul are loc intre 12 si 15 iunie si se adreseaza specialistilor care inteleg provocarile si oportunitatile digitalizarii si inovatiei tehnologice.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
concelex
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
konsent
Ubitech
quadratum
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
noark
ness project
CDS
siniat
MAKITA
BogArt
EDIT-Structural
strabag nivel 1
rigips
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander