Agenda Constructiilor
Joi, 27 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMTHERM, cel mai important eveniment al anului in domeniul HVAC
ROMTHERM, cel mai important eveniment al anului in domeniul HVAC
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2019 13:47
Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - se desfasoara in perioada 14 - 17 martie, in pavilionul B2 din Centrul Expozitional Romexpo. Evenimentul reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.
Romtherm prilejuieste intalnirea celor mai importante firme care produc, distribuie si importa branduri de renume, sisteme performante, elemente de ultima generatie si tehnologii recent introduse pe piata. La Romtherm sunt prezenti producatori si importatori de aparatura pentru instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice si termice, de incalzire, instalatii de ventilare, climatizare, frigorifice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu.
Romtherm se desfasoara in aceeasi perioada cu Construct - Ambient Expo - Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, Expo Flowers & Garden - Expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, Mobila Expo - Targ de mobila cu vanzare, Modexpo I - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii si Antique Market I - Targ de obiecte de arta si antichitati.
 
allbimghid_proiectareTeraSteelACAD

Autentificare

 
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere