Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN si HABITAT for Humanity construiesc centrul comunitar din Buftea
SAINT-GOBAIN si HABITAT for Humanity construiesc centrul comunitar din Buftea
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Iul 2019 14:56
Saint-Gobain continua parteneriatul cu asociatia Habitat for Humanity Romania pentru constructia centrului comunitar eficient energetic de la Buftea, destinat copiilor defavorizati din comunitatea locala. Peste 40 de voluntari Saint-Gobain au fost prezenti pe santierul faptelor bune, implicandu-se activ in realizarea proiectului.
Totodata, Saint-Gobain Romania a furnizat materialele de constructie din gamele ISOVER, Rigips si Weber necesare acestui proiect, al carui scop principal este prevenirea absenteismului scolar si imbunatatirea performantei scolare a beneficiarilor.
Constructia centrului comunitar a inceput in 2017 si se va finaliza pana la sfarsitul acestui an, peste 200 de copii din familii vulnerabile urmand sa beneficieze de educatie de calitate, hrana, consiliere vocationala si psihologica. Pe langa sprijin social si educational, proiectul este menit sa incurajeze comunitatea locala sa se implice in activitatile centrului.
“Parteneriatul cu Habitat for Humanity Romania a devenit deja o traditie pentru noi, colaborarea noastra debutand inca din 2007 si consolidandu-se considerabil de-a lungul anilor. Fie ca vorbim despre Casa Mihail, proiectul de la Vizuresti sau despre acest centru comunitar de la Buftea, in Habitat for Humanity am gasit intotdeauna un partener de incredere, alaturi de care putem sprijini dezvoltarea comunitatilor locale, in acord cu viziunea si valorile Fundatiei Saint-Gobain”, a declarat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.
„Ne dorim ca centrul comunitar pe care il construim in Buftea sa aiba un impact profund asupra vietii comunitatii defavorizate, sa ii ajute pe copii sa mearga cu placere la scoala, sa obtina note mai bune si sa se dezvolte intelectual si emotional. Totodata, ne bucuram pentru parteneriatul nostru trainic, atat Fundatia Saint-Gobain cat si organizatia Habitat for Humanity impartasind aceleasi valori de implicare sociala”, spune Roberto Patrascoiu, Director National Habitat for Humanity Romania.
Prin intermediul Fundatiei Saint-Gobain Initiatives, infiintata in anul 2008, Grupul se implica activ in proiecte de responsabilitate sociala, aliniate strategiei sale: integrarea tinerilor in mediul profesional; construirea, reamenajarea sau renovarea de locuinte sociale in scopuri de interes general, cu accent pe eficienta energetica si protectia mediului inconjurator.
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere