Agenda Constructiilor
Luni, 24 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SECTOR 1: Semnare 50 de contracte pentru lucrari de modernizare a lifturilor
SECTOR 1: Semnare 50 de contracte pentru lucrari de modernizare a lifturilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 01 Mar 2019 15:00
Primele 50 de contracte de mandat cu asociatiile de proprietari pentru modernizarea lifturilor din blocurile reabilitate termic la sediul Primariei Sectorului 1. In baza acestor contracte, asociatiile de proprietari mandateaza Primaria Sectorului 1 sa faca lucrari de interventie la lifturi, in numele lor. Asociatiile de proprietari intra in programul de modernizare a lifturilor pe principiul "primul venit - primul servit", in functie de data incheierii contractului de mandat. Primaria Sectorului 1 va suporta integral costurile, finantarea fiind asigurata pentru toate categoriile de lucrari de interventie.
"Este un proiect la care eu tin foarte mult, un proiect care face parte din angajamentele pe care mi le-am luat in fata cetatenilor Sectorului 1. Prin acest program vom creste si mai mult eficienta energetica a blocurilor si vom spori siguranta in exploatare a lifturilor", a declarat primarul Dan Tudorache.
Lifturile din blocurile reabilitate termic sau cele din blocurile care vor intra in programul de anvelopare vor fi modernizate prin implementarea a maximum trei pachete de solutii, in functie de proiectul tehnic:
Pachetul de solutii 1: Lucrari de inlocuire/reparare, dupa caz, a troliului cu motor, cablurilor de tractiune, esafodajului pentru motor si reductorului, dupa caz, tijelor, arcurilor, clemelor, cablurilor de tractiune, limitatoarelor de viteza, dar si cablului limitator de viteza si intinzator cablu;
Pachetul de solutii 2: Lucrari de inlocuire/reparare ale panoului de comanda cu un panou cu microprocesor si variator de frecventa, traductorilor (senzori pentru numarare statii si nivelare), magnetilor, cutiilor de comanda de palier si din cabina cu semnalizare LED sau LCD si marcaj Braille pentru butoane, cablului flexibil cabina, cablului usilor, intrerupatorului cap linie cu rola, dar si intrerupatorului cu buton ciuperca;
Pachetul de solutii 3: Lucrari de inlocuire a usilor exterioare cu usi automate/ semiautomate atat pentru puturi cu structura din beton armat cat si metalica, dar si a cabinei.
Aceste solutii vor fi aplicate in functie de situatia de la fiecare bloc in parte. Pot fi aplicate una sau mai multe solutii. Noile echipamente vor fi autorizate I.S.C.I.R. si indeplinesc toate standardele de performanta energetica stabilite de catre Uniunea Europeana. Programul de modernizare a lifturilor va aduce o economie de energie electrica de pana la 30-40%, va spori conditiile de siguranta si confort si va reduce timpul de asteptare a ascensorului.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimghid_proiectareACADTeraSteel

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere