Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIKA: Segmentul rezidential, in crestere pe piata de pardoseli decorative
SIKA: Segmentul rezidential, in crestere pe piata de pardoseli decorative
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Iul 2015 12:37
Potrivit Sika, unul dintre principalii jucatori ai pietei globale de materiale chimice speciale, romanii incearca sa se alinieze la trendurile europene in materie de pardoseli alternative, cautand deopotriva unicitatea unui design personalizat si diferentiat, cat si functionalitatea si modernismul spatiilor interioare. Astfel, din ce in ce mai multi dintre acestia opteaza pentru sisteme decorative de pardoseala in detrimentul variantelor clasice: PVC, parchet sau binecunoscutele placari cermice.
Deși tarile vestice sunt recunoscute pentru folosirea sistemelor sintetice decorative, precum cele epoxidice și poliuretanice, pardoselile decorative reprezinta inca o noutate pe piata locala, fiind folosite in mod special in cadrul spatiilor comerciale. In ultimii ani, insa, cererile pentru astfel de amenajari au inceput sa vina și din partea clientilor din segmentul rezidential.
„Chiar daca aceste sisteme de pardoseli sunt mai putin cunoscute, deschiderea tinerilor arhitecti pentru depasirea conventionalului, tendinta fireasca de maturizare a pietei sustinuta si de numarul crescator al proprietarilor de vile, case de vacanta, spatii de agrement și relaxare care au inceput sa se inspire din locurile pe care le viziteaza in strainatate au determinat o usoara crestere a cererii pentru aceste sisteme de acoperire a pardoselilor. Un segment care prezinta potential de creștere rapida este reprezentat de piata locuintelor”, a declarat Aurelian Pascale, Manager Divizie Flooring Sika Romania.
 
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
leviatan
siniat
noark
concelex
Acvatot 2019
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
rigips
CDS
theda mar
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander