Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - STUDIU de fezabilitate pentru Varianta de Ocolire Sibiu Sud
STUDIU de fezabilitate pentru Varianta de Ocolire Sibiu Sud
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 13 Nov 2019 15:23
Consiliul Judetean Sibiu a semnat contractul de prestari servicii privind realizarea Studiului de prefezabilitate pentru ”Varianta ocolitoare Sibiu Sud” cu Asocierea Phoenix Com SRL - Eko Top Sib SRL. Valoarea contractului este de 250.240 lei, fara TVA, iar durata de realizare a studiului este de 60 de zile.
Studiul de prefezabilitate este documentatia prin care, fara a se limita la datele si informatiile cuprinse in nota conceptuala si in tema de proiectare, se analizeaza, preliminar, necesitatea si oportunitatea realizarii obiectivului de investitii, se identifica scenarii/optiuni tehnico-economice posibile si se selecteaza un numar limitat de scenarii/optiuni fezabile pentru realizarea obiectivului de investitii.
Din punct de vedere al dezvoltarii urbanistice, realizarea investitiei „Varianta ocolitoarea Sibiu Sud” va atrage dupa sine dezvoltari ulterioare ale functiunilor si tesuturilor urbane apartinand unitatilor administrative prin care acest traseu va trece: municipiul Sibiu, orasul Cisnadie si comunele Cristian si Selimbar.
Acest nou traseu va imbunatati siguranta si accesibilitatea judetului, iar prin redistribuirea traficului de tranzit rezulta si deconcentrarea factorilor poluanti din aceste localitati importante. Efectele pozitive ale amenajarii centurii de Sud a Sibiului sunt: fluidizarea circulatiei pentru toate categoriile de vehicule, dezvoltarea economiei judetene pentru toate sectoarele economiei. reducerea poluarii din mediul urban, imbunatatirea calitatii vietii
Studiul de prefezabilitate se elaboreaza pentru obiective/proiecte majore de investitii cu exceptia cazurilor in care necesitatea si oportunitatea realizarii acestor obiective de investitii au fost fundamentate in cadrul unor strategii, al unor master planuri, al unui plan de amenajare a teritoriului ori in cadrul unor planuri similare in vigoare, aprobate prin acte normative.
Studiul de prefezabilitate se aproba de catre ordonatorul principal de credite, in cazul administratiei publice centrale, respectiv de catre autoritatile deliberative, in cazul programelor de investitii publice locale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19TeraSteelAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
elmas 2017
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere