Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TIMISOARA: Vox Vertical Village va fi finalizat in decembrie 2019
TIMISOARA: Vox Vertical Village va fi finalizat in decembrie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Apr 2019 11:02
Piata de birouri din Timisoara trece printr-o noua etapa de dezvoltare: relocarea companiilor din spatii B catre spatii de birouri clasa A si cresterea atractivitatii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati.
Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut si constructia proiectului rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezinta primul concept de ”oras pe verticala” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piata la finalul anului 2019 in urma unei investitii de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori si arbusti vor fi amplasati atât pe terasele private cât si in spatiul comun interior.
”Pe masura ce piata de birouri din Timisoara s-a dezvoltat si stocul de spatii moderne a crescut semnificativ, tot mai multe companii de dimensiuni mici si medii descopera avantajele derularii activitatii intr-un proiect de birouri modern, care dispune de multiple facilitati si care ofera posibilitatea de a lucra intr-un spatiu unde sunt si alte companii din acelasi sector economic, incurajând astfel inovatia si dezvoltarea angajatilor”, afirma Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.
Astfel, proiectul de birouri Vox Technology Park a inchiriat 1.600 de metri patrati catre mai multe companii din domeniile IT, tehnologie si servicii, toate contractele fiind semnate in 2019.
Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta si o modalitate de retentie a personalului, in contextul in care somajul in Timisoara este de sub 1%. Astfel, bonurile de masa reprezinta cea mai simpla varianta de extra-avantaj oferit angajatilor, abonamentele medicale, cele la sali de fitness, programul flexibil de lucru sau diferitele facilitati de la locul de munca reprezentând alte optiuni pentru pastrarea angajatilor.
”Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta o decizie cu costuri reduse, in urma careia angajatii vor fi mai fericiti la locul de munca. Costul aditional de chirie intre un spatiu clasa B si unul de clasa A este de aproximativ 3 euro pe metru patrat, ceea ce inseamna aproximativ 150 de lei pe luna pentru un angajat, mai putin de o crestere cu 5% a unui salariu mediu din Timisoara”, mai afirma Vlad Vela.
Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul ofera facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care genereaza o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul a obtinut recent si certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din România.
Proiectul va pune la dispozitia viitorilor locatari o serie intreaga de facilitati, printre care un atrium generos, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii active in România.
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
SIGM
EDIT-Structural
SSAB
konsent
leviatan
Acvatot 2019
BogArt
ness project
CDS
rigips
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
siniat
concelex
quadratum
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander