Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Targul National Imobiliar are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie 2018
Targul National Imobiliar are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Aug 2018 10:34
Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat locuintelor si caselor de vacanta. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute!
„ De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar timp, ci si bani!
Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozantii TNI prezentand oferte de locuinte si case de vacanta din Bucuresti, Ilfov, Brasov, Targu Mures, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanta si celelalte zone de interes ale tarii.” declara Cristina BERCEA, PR Manager Targul National Imobiliar TNI.
Cerintele cumparatorilor actuali de locuinte
In ultimii ani, una dintre cele mai importante modificari la nivelul pietei rezidentiale este cea a comportamentului cumparatorilor. „Piata imobiliara din Bucuresti se afla intr-un dezechilibru alimentat atat de cererea in crestere pentru apartamente de calitate, cat si de o oferta care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumparatorului: constructie noua, locatie centrala, dezvoltatori credibili si cu experienta vasta, apartamente locuibile si preturi sustenabile.
Arcadia Apartments Domenii combina in totalitate cele cinci cerinte principale ale cumparatorului, dovada fiind cele 250 de apartamente vandute in 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizata in cadrul Targului National Imobiliar TNI.
Conform graficului de executie al Arcadia Apartments Domenii si ca rezultat al vanzarilor a 60% din numarul total de locuinte, in luna Septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex si penthouse”, declara Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Targului National Imobiliar TNI.
Romanii investesc din nou in proprietati de vacanta
La editia anterioara a Targului National Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achizitia de proprietati de vacanta. In momentul de fata tot mai multi romani isi investesc economiile in proprietati pe litoralul Marii Negre, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp.
Cei mai multi turisti si clienti opteaza pentru Mamaia, astfel ca in nordul celei mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc s-au ridicat cele mai multe cladiri cu apartamente. Cartiere intregi sau vile cu doar cateva apartamente, cladiri construite in Mamaia sau la intrarea in Navodari, in plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniti sa se bucure de investitie, fie cu turisti care au inchiriat de la dezvoltatori sau investitori. In acest context, cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive si pentru acest segment imobiliar. Printre proiectele prezente exclusiv la targul imobiliar din 28-30 septembrie se numara: Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Stefan, Sunny Holiday Residence, Maurer Residence Constanta.
Cererea de locuinte sustenabile este in crestere
Cererea de locuinte verzi s-a intensificat in ultima perioada datorita evolutiei cerintelor clientului final si beneficiilor pe care aceste proprietati le ofera: calitate superioara, confort sporit, costuri mai mici la energie si beneficii pentru sanatate. La editia Targului National Imobiliar din 28-30 septembrie de la Palatul Parlamentului vizitatorii evenimentului gasesc oferte de locuinte certificate si precertificate Green Home.
„Clientii sunt mult mai preocupati de calitatea vietii lor, de confortul si siguranta pe care le ofera locuinta personala, de eficienta energetica si costurile mai mici de intretinere, nu doar de pretul pe metrul patrat asa cum erau interesati in trecut. Astfel, consideram ca vom asista la o crestere a locuintelor de inalta calitate.
Amber Gardens este primul ansamblu rezidential din Romania cu locuinte verzi de lux, care are la baza principiile designului bioclimatic si aplica standardele energetice ale unei case pasive, cel mai performant standard energetic din lume.
Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanta, locuintele Amber Gardens consuma cu 90% mai putina energie fata de o casa conventionala,” marturiseste Alex Skouras, Managing Partner Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens, Partener Targul National Imobiliar TNI
Vrei sa-ti iei o casa noua? Ce parere ai de doua?
Cartierul Solar, primul ansamblu rezidential cu energie verde a demarat o campanie speciala, iar premiul pus la bataie este un apartament in valoare de 62.000 EURO. “Ne bucuram de un interes sporit din partea clientilor pentru apartamentele construite in Cartierul Solar, luand in considerare numeroasele facilitati oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spatii verzi, locul de joaca pentru copii, piscina de 375 mp, diversele functiuni ale spatiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sala de fitness, gradinita).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
quadratum
concelex
Acvatot 2019
strabag nivel 1
theda mar
noark
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ness project
rigips
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
MAKITA
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander