Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - UAR: Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivelor organizatiei
UAR: Concurs de arhitectura pentru cladirea bibliotecii si arhivelor organizatiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Mar 2015 14:00
Uniunea Arhitectilor din Romania - UAR lanseaza un concurs de solutii public, deschis tuturor arhitectilor din tara, organizat intr-o singura faza, pentru selectarea proiectului in baza caruia se va realiza cladirea bibliotecii si arhivei UAR.
Amplasamentul vizat de concurs este in incinta Centrului de Cultura Arhitecturala al UAR din Str. Jean Louis Calderon, nr. 48, Sector 2, Bucuresti. Imobilul beneficiaza de statutul de monument istoric de valoare nationala (grupa A). Noua cladire va intra in dialog cu corpul principal de cladire existent pe parcela si cu vecinatatile ce fac parte din zonele construite protejate: 21 - „Str. J. L. Calderon”, 33 - „Str. Thomas Masaryk” si 20 - „Str. Batistei”.
Concursul face parte din procedura care va conduce la atribuirea contractului de proiectare concurentului declarat castigator. Contractul de proiectare va mentiona elaborarea studiului de fundamentare necesar documentatiei de obtinere a finantarii din fonduri europene si autorizarii lucrarilor, elaborarea proiectului tehnic, respectiv a proiectului si a detaliilor de executie.
 
 
 
 
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
viarom
theda mar
EDIT-Structural
strabag nivel 1
quadratum
siniat
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
concelex
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander