Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - UTI GRUP a participat la realizarea primului terminal multimodal din Capitala
UTI GRUP a participat la realizarea primului terminal multimodal din Capitala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Nov 2018 11:18
La inceputul lunii noiembrie 2018, au fost inaugurate Terminalul multimodal si Depoul de metrou Straulesti, obiective care incheie ultima etapa a lucrarilor pentru extinderea si modernizarea linei de metrou M4. UTI Grup a facut parte din asocierea de constructori care a realizat acest proiect, alaturi de companiile Astaldi, Somet si Tiab.
In cadrul proiectului, UTI Grup a realizat toate instalatiile tehnice care asigura functionarea si siguranta atat a terminalului, cat si a depoului: instalatiile electrice, instalatiile HVAC (incalzire, ventilatie, climatizare, degivrare a rampelor de acces), instalatiile sanitare (alimentare, canalizare, stingere a incendiului, pompare si flotare) si instalatiile de curenti slabi (telecomunicatii, voce-date, fibra optica, supraveghere video, detectie la incendiu cu fibra optica senzitiva, informare dinamica, ceasoficare si sisteme integrate de parcare si taxare automata). Toate sistemele sunt automatizate si integrate in aplicatii de monitorizare si control, realizate de specialistii UTI.
UTI a asigurat echipamentele specializate pentru mentenanta trenurilor din dotarea depoului Straulesti, cel mai mare ca suprafata din sud-estul Europei (13 linii, pe care pot fi garate 26 de trenuri). Depoul Straulesti este si cea mai moderna facilitate de acest tip din infrastructura Metrorex, fiind dotat cu echipamente complexe, necesare operatiunilor de mentenanta si exploatare curenta a trenurilor care deservesc transportul pe magistrala M4. Lucrarile de instalatii ale celor doua obiective, care cumuleaza peste 30.000 mp, au fost finalizate intr-un an de la inceperea proiectului in septembrie 2017.
Unic in Bucuresti, Terminalul Multimodal de la Straulesti a fost conceput pentru a fluidiza traficul in nordul capitalei, oferind o parcare etajata cu aproximativ 650 de locuri de parcare, dotata cu sisteme de supraveghere antifurt si antiincendiu de ultima generatie, acces la mijloacele de transport orasenesti (metrou, transport terestru), preorasenesti si taxi.
UTI Grup este unul dintre partenerii de incredere ai Metrorex, fiind implicat activ si contribuind cu solutii valabile la majoritatea etapelor de modernizare intreprinse de operatorul de transport subteran, din 1999 pana in prezent.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
viarom
Acvatot 2019
FRONTALE
noark
BALTIC
leviatan
Ubitech
grundfos
MAKITA
rigips
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica