Agenda Constructiilor
Marti, 18 Februarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VANZARILE Wetterbest cresc cu 45% si ajung la 27% din veniturile TeraPlast
VANZARILE Wetterbest cresc cu 45% si ajung la 27% din veniturile TeraPlast
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2019 15:06
Wetterbest unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a inregistrat in primul trimestru al acestui an, o crestere de 45% a vanzarilor de tigla metalica. Daca in primul trimestru al anului trecut compania livra peste 507.000 de metri patrati de tigla, in primele trei luni ale acestui an vanzarile au trecut pragul de 738.000 de metri patrati.
„Oferim un raport optim calitate-pret, o gama larga de culori, dar si accesoriile necesare pentru un acoperis complet, la cele mai inalte standare. De-a lungul timpului, Wetterbest a castigat increderea clientilor prin calitatea produselor si serviciile profesioniste, fapt care ne mentine in topul producatorilor de tigla metalica de pe piata romaneasca” a declarat Marian Pirvu, Director General Depaco-Wetterbest.
Wetterbest ofera sisteme complete pentru acoperis, principalele atribute ale produselor sale fiind calitate, rezistenta, siguranta. Avand in vedere ca acoperisurile se schimba in Romania numai atunci cand se distrug, specialistii Wetterbest recomanda intotdeauna ca acestea sa fie complete, adica pe langa profile sa contina toate accesoriile metalice, de siguranta, de ventilatie si etansare.
Incepand cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile si in noul showroom Wetterbest din Brasov - cel de-al treilea din tara, dupa Cluj-Napoca si Timisoara. Pe langa gama de sisteme complete pentru acoperisuri, in locatia de pe bulevardul Grivitei, din Brasov, clientii vor beneficia de consultanta in alegerea solutiilor potrivite pentru acoperisuri, din partea unei echipe de specialisti.
„Deschiderea acestui showroom in Brasov face parte din strategia noastra de a fi mai aproape de clientul final si este in acord cu obiectivele noastre pe termen mediu, de crestere a cotei de piata si a notorietatii brandului. Dorim sa oferim clientilor posibilitatea de a vedea toata gama de sisteme de acoperisuri din portofoliu si sa ii ajutam sa ia cea mai buna decizie pentru casa lor”, a adaugat Marian Pirvu, directorul general Depaco-Wetterbest.
Productia Depaco se desfasoara pe mai mult de 40 de linii automate in trei locatii, Baicoi (Prahova), Podari (Dolj) si Saratel (Bistrita Nasaud), iar recent au fost incepute lucrarile la o noua unitatede productie in Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuala de productie de peste 10 milioane de metri patrati de tigla metalica.
Compania are o experienta de 20 de ani pe piata de invelitori metalice. Astazi, fabricile din Romania produc: 4 tipuri de tigla metalica, tabla cutata de 5 tipodimensiuni, tabla faltuita, accesorii complete si sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vanduti peste 5 milioane de metri patrati de tigla metalica Wetterbest. In cadrul Grupului TeraPlast, aceasta linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimTeraSteelACADghid_proiectare

Autentificare

lafargeholcim_awards
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 148 (Ianuarie-Februarie 2020)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere