Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX Romania, lider in ferestre de mansarda, are un nou sediu
VELUX Romania, lider in ferestre de mansarda, are un nou sediu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2018 15:33
Putini stiu ca primul sediu VELUX Romania a fost la Cluj si ca, abia ulterior, compania s-a mutat din motive logistice, in centrul tarii, la Brasov. Timp de 11 ani, aici au fost birourile si showro-om-ul care au reprezentat compania si de unde VELUX Romania le-a vorbit oamenilor despre beneficiile luminii naturale si ale ventilatiei folosind propriile produse. Incepand cu 2018, VELUX Romania seteaza noi standarde si transforma din temelii o hala industriala foarte veche intr-un nou spatiu de birouri si showroom. Lumina naturala, suprafetele vitrate mari, confortul si facili-tatile unei cladiri moderne sunt doar cateva din avantajele noului spatiu.
Potentialul unui spatiu foarte vechi
Fosta platforma industriala Tractorul, lansata in 1925, ca fabrica de avioane si apoi transforma-ta din 1946 intr-o uzina de productie pentru utilaje agricole, care a devenit in timp unul dintre primii zece producatori mondiali din industrie, este o emblema pentru Brasov. Azi, Coresi Busi-ness Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbana din Romania care a transformat fosta platforma industriala Tractorul intr-un parc de business, vibrant, cu numeroa-se spatii de birouri neconventionale, contemporane unde sunt gazduite companii internationale si locale, iar VELUX Romania este una dintre ele.
„Pentru noul birou cu showroom, am pornit de la ideea pe care am sustinut-o mereu: orice spa-tiu se poate reinventa la nesfarsit. Asa am vazut potentialul de amenajare si am dat valoare unui spatiu foarte vechi si degradat. Este vorba despre o veche hala industriala, care in trecut era recunoscuta drept <<biserica>> - din cauza acoperisului sub forma de cupola. Noul interi-or, a carui amenajare a fost o adevarata provocare, este manifestul nostru pentru un spatiu de locuit sanatos, plin de lumina naturala si aer proaspat. In calitate de lideri de piata, setam astfel noi standarde si ne reinventam, printr-un nou concept de birou si de showroom care pune in practica valorile grupului: dedicatia, respectul reciproc, imbunatatirea permanenta, intitativa locala, sincronizarea”, spune Noemi Ritea, director general VELUX Romania.
Open space cu suprafete vitrate mari
Noul birou este un open space cu suprafete vitrate mari si spatii generoase, unde lumina naturala pune in valoare mobilierul in stil minimalist, nordic. Liniile simple ale mobilierului urma-resc tendintele contemporane de amenajari interioare, in timp ce accentele rosii respecta bran-ding-ul companiei. Este un interior care a fost gandit astfel incat sa puna accentul si pe colabo-rarea dintre colegi: prin suprafetele deschise si prin locurile de intalnire formale si informale.
Din noul spatiu nu lipsesc solutiile de iluminat VELUX: o fereastra pentru acoperis tip terasa VE-LUX, model CVP cu actionare electrica cu telecomanda a fost montata intr-o sala de intalniri, in coffee point si in doua grupuri sanitare s-au folosit tuneluri solare, astfel incat lumina naturala patrunde si in cele mai intunecate zone ale biroului.
La interior, clima poate fi controlata separat in fiecare birou, iar izolarea fonica este un adeva-rat atu, care ofera intimitate. Sala mare de meeting de la etaj se poate transforma oricand intr-un spatiu de training modern pentru desfasurarea cursurilor pentru angajati sau pentru par-teneri, fiind dotata cu toate echipamentele si infrastructura tehnica necesare. In acelasi timp, platforma din fata biroului poate fi transformata intr-un mic spatiu expozitional pentru cursurile practice care se fac alaturi de parteneri.
Si, pentru ca VELUX Romania a incurajat mereu un stil de viata sanatos si un echilibru intre ore-le de munca si timpul liber, noul sediu este plasat strategic: in imediata apropiere exista un parc mare, cu numeroase facilitati pentru activitati in aer liber, dar si o cantina cu un meniu divers si o cafenea. Tot in zona este si cel mai mare centru comercial din Brasov care asigura accesul angajatilor la facilitati, precum restaurante, banci si la cel mai nou centru de fitness si piscina din Brasov.
Un concept nou de showroom
„Chiar daca noul spatiu nu se afla intr-o mansarda, am reusit sa aducem in Romania un concept nou de showroom cu mai multe functiuni, unele in premiera. Astfel, alaturi de colegii nostri din Danemarca am creat un display personalizat pe care sunt prezentate aproape toate produsele noastre, lucru imposibil de facut pe un acoperis adevarat”, mai spune Noemi Ritea, director ge-neral VELUX Romania.
Cei care vor vizita de acum showroom-ul VELUX Romania, vor avea ocazia sa testeze si sa ad-mire in detaliu atat produsele din gama Standard si Standard Plus, dar mai ales produsele Pre-mium care nu sunt expunse nicaieri in tara: balconul Cabrio, fereastra de fum, iesirea pe aco-peris, elementele verticale, ferestre pentru acoperis terasa si altele.
Despre Grupul VELUX
In urma cu 75 de ani in Danemarca, Villum Kann Rasmussen, fondatorul companiei, isi propunea sa transforme podurile intunecate in spatii locuibile de calitate, cu lumina naturala si aer proaspat. De atunci si pana in prezent, grupul VELUX a ajuns sa fie recunoscut in toata lumea pentru ca a revolutionat conceptul de fereastra de mansarda, dar si pentru inovatiile sale in domeniu si abilitatea de a dezvolta produse de inalta calitate care definesc standardele indus-triei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulTERAPLASTman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
BMI_Icopal
BALTIC
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
Acvatot 2019
theda mar
CDS
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023