Agenda Constructiilor
Marti, 14 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VELUX: Vezi cum va arata mansarda reabilitata cu ajutorul aplicatiei MyDaylight
VELUX: Vezi cum va arata mansarda reabilitata cu ajutorul aplicatiei MyDaylight
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Sep 2018 16:43
Pentru ca toamna este sezonul schimbarilor in locuinta, VELUX Romania vine in intampinarea celor care doresc sa isi renoveze podul cu un scurt ghid pentru o transformare inteligenta a acestuia in mansarda, dar si cu o campanie promotionala pentru solutia completa VELUX. Astfel, urmand cativa pasi simpli, proprietarii de case se pot bucura de mai mult spatiu, lumina natura-la, ventilatie, priveliste si, nu in ultimul rand, de facturi mai mici la intretinere.
Renovarea podului este o solutie atractiva si economic avantajoasa pentru a castiga mai mult spatiu. In procesul de renovare, ferestrele de mansarda VELUX, confera spatiului o noua dimensiune: lumina naturala devine elementul cheie prin care se fructifica la maximum fiecare metru patrat al podului. Chiar si cu un buget mic, dar cu un plan inteligent de renovare, spatiul de sub acoperisul in panta poate deveni cea mai placuta incapere din intreaga locuinta.
Pentru ca renovarea podului sa fie un succes, proprietariilor de case li se recomanda sa tina cont de cateva obiective principale. Iata recomandarile specialistilor VELUX:
1) Evaluarea spatiului din pod
O prima evaluare a spatiului de sub acoperis se poate face in functie de forma acoperi-sului si de unghiul de inclinare al acestuia. Pentru ca podul sa devina mansarda locuibila, este necesar sa existe cat mai mult spatiu in care sa se poata sta in picioare. Inaltimea ideala este de cel putin 2,5 metri, desi se poate obtine spatiu suficient si cu o inaltime de 2 metri. Panta acoperisului trebuie sa fie de minimum 15 grade, astfel incat sa se poata monta ferestrele de mansarda.
2) Obtine o imagine a rezultatului final
Cu ajutorul aplicatiei gratuite MyDaylight pentru smartphone si al unei perechi de ochelari VR, proprietarii de poduri nelocuite pot vedea in cele mai mici detalii cum va arata man-sarda inainte de a se apuca de construit. Prin simpla selectare a parametrilor - dimensi-unea spatiului, forma si panta acoperisului - si prin adaugarea ferestrelor de mansarda in combinatiile dorite de fiecare utilizator, se obtine o imagine cat mai reala a modului in care va arata viitoarea mansarda. Efectele luminii naturale pot fi observate in timp real, de pe propriul smartphone, fie intr-o simulare 3600, fie prin intermediul realitatii virtuale.
3) Destinatia mansardei
In functie de nevoi, podul poate fi transformat in orice incapere. Indiferent ce destinatie va avea mansarda, este esential sa fie suficient de luminoasa, cu alte cuvinte, suprafata vitrata trebuie sa fie de minimum 10% din cea totala.
4) Reabilitare termica - beneficii pe termen lung
Podurile nefolosite, sunt, de regula, insuficient izolate, ceea ce genereaza pierderi de caldura prin acoperis. Odata cu procesul de renovare, atat peretii, cat si invelitoarea vor beneficia de reabilitarea termica corespunzatoare. Astfel, prin renovare se poate obtine o temperatura confortabila pe tot parcursul anului, cat si o diminuare a facturii la incalzi-re in timpul iernii pentru intreaga casa.
5) Ferestrele de mansarda
Lumina naturala din abundenta, ventilatie, climat optim si sanatos, dar si priveliste incan-tatoare - toate devin posibile odata cu alegerea si montarea ferestrelor VELUX in man-sarda. Avand in componenta un geam termoizolant din trei foi de sticla si un sistem izo-lator unic denumit ThermoTechnologyTM, acestea se comporta in sezonul rece asemeni unui scut puternic impotriva vantului si temperaturilor scazute.
Pentru a veni in ajutorul celor care dau start reamenajarii podului, in aceasta toamna, VELUX Romania lanseaza campania „Toamna la VELUX... se numara cadourile!” prin care incura-jeaza achizitionarea de solutii complete pentru iluminarea mansardei. Astfel, la cumpararea unei ferestre de mansarda VELUX impreuna cu o rama de etansare, un kit de izolare termica si pro-tectie, precum si a unui rulou interior opac, cumparatorii vor primi premii in valoare de ma-ximum 150 lei/solutie cumparata. Campania se desfasoara intre 15 septembrie - 30 oc-tombrie 2018. Mai multe detalii: https://www.velux.ro/campanii/alege-solutia-completa
Despre VELUX Romania
De 21 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX Romania aduce lumina si aerul proaspat in casele din Romania si din Republica Moldova. VELUX Romania are sediul central si depozitul la Brasov, alegerea unui oras din centrul tarii fiind de la inceput o decizie strategica pentru distri-buirea optima a produselor. Compania se implica constat in cauze sociale si in viata comunitatii brasovene.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMTeraSteelVideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
elmas 2017
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere