Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VIESSMANN a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10% in Romania
VIESSMANN a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10% in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Mai 2018 14:12
Din 2018, Viessamann a intrat intr-o „Noua Era a Digitalizarii”, schimbarea avand loc odata cu preluarea functiei de Co-CEO al companiei a lui Max Viessmann, care doreste sa revolutioneze tehnologiile Viessmann prin "Crearea spatiilor de locuit pentru generatiile viitoare".
Furnizorul de solutii pentru incalzire, clima si energie a inregistrat o crestere a vanzarilor de cinci procente anul trecut, pana la 2,37 miliarde de euro, la nivel global, numarul angajatilor Viessmann din lume depasind 12.000. In 2017 s-a dezvoltat, in mod special, piata din Turcia, China si America de Nord, cat si pietele Est-Europene, acestea inregistrand castiguri clare din doua cifre.
Numai in Germania, cea mai mare piata Viessmann, cifra de afaceri a crescut cu 4%, depasind astfel cresterea generala a industriei, insa cresteri puternice au avut loc si in Italia si Franta. Pe primul trimestru din 2018 Viessmann a inregistrat o crestere de vanzari la nivel de grup de aproximativ sapte la suta.
Un nou secol de traditie in sisteme de incalzire Viessmann
In 2017 s-au implinit 100 de ani de la infiintarea Companiei Viessmann. In prezent, Grupul Viessmann este unul dintre cei mai importanti producatori internationali de sisteme de incalzire, industriale si de refrigerare. Compania ofera o gama completa de solutii eficiente pentru toate aplicatiile si orice sursa de energie, de la 1,5 la 120.000 kW.
Evenimentul aniversar a fost sarbatorit cu mult fast in toate tarile in care Viessmann este prezent, inclusiv in Romania.
In Romania, in 2017, Viessmann a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 10%
Viessmann a inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri cu 10% mai mare fata de 2016, produsele care s-au vandut cel mai bine fiind centralele termice de apartament Vitodens 050-W.
„Viessmann Romania a reusit o crestere de 10% la finalul anului trecut, ajungand la o cifra de afaceri de 33 de milioane de euro. Cele mai cautate produse au fost cazanele murale Vitodens 050-W”, sustine Valentin Nan, responsabil de marketing Viessmann Romania.
Romanii au achizitionat cu 12% mai multe centrale Vitodens 050-W, una dintre cele mai cunoscute centrale in condensatie de pe piata. Conform datelor centralizate, cele mai multe cereri de produse s-au inregistrat in Bucuresti, in zona Ardealului, Banatului, dar si in Dobrogea.
Aplicatiile mobile Viessmann - 300.000 de descarcari la nivel global numai din Google Play
Viessmann are o gama completa de aplicatii mobile pentru utilizatori, proiectanti, instalatori si operatori service: cataloage electronice de piese de schimb, biblioteca pentru documentatii tehnice si sisteme pentru monitorizarea cazanelor, pentru asistenta, etc. Aplicatiile au inregistrat un numar de circa 300.000 descarcari la nivel global numai din Google Play.
„Doar din Google Play au fost, de la lansare, aproape 300 de mii de descarcari in total. Daca socotim si utilizatorii iOS, probabil ca numarul total de descarcari ale aplicatiilor Viessmann sa depaseasca jumatate de milion”, continua Valentin Nan.
Aplicatiile sunt disponibile gratuit si utilizarea lor este simpla si confortabila, datorita dialogului grafic pe care il ofera utilizatorilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
EDIT-Structural
viarom
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
BogArt
konsent
noark
concelex
siniat
Acvatot 2019
quadratum
MAKITA
ness project
Ubitech

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander