Agenda Constructiilor
Marti, 24 Noiembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - WIENERBERGER si Habitat For Humanity extind parteneriatul pentru urmatorii trei ani
WIENERBERGER si Habitat For Humanity extind parteneriatul pentru urmatorii trei ani
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Oct 2018 09:54
Grupul Wienerberger, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructie din lume, si Habitat for Humanity International anunta prelungirea parteneriatului lor pentru urmatorii trei ani.
Conform noului acord, care acopera perioada 2018-2021, Wienerberger va sprijini proiectele Habitat for Humanity de reconstructie si eficienta energetica in Bulgaria, Romania, Ungaria, Polonia, Macedonia, Marea Britanie si Slovacia. De asemenea, parteneriatul va spori gradul de constientizare a problemelor legate de locuire si va promova politici mai bune in Europa Centrala si de Est. Wienerberger nu numai ca sprijina parteneriatul financiar, ci ajuta si cu echipe de voluntari care se implica fizic in proiectele de constructie si in oferirea de consultanta tehnica.
Cooperarea in advocacy
Cooperarea in materie de advocacy contribuie foarte mult la cresterea gradului de constientizare a importantei locuintelor sigure si sanatoase pentru orice dezvoltare educationala, economica si sociala ulterioara. Impreuna Wienerberger si Habitat for Humanity International readuc aceasta agenda in atentia guvernelor nationale si locale, factorilor de decizie politica, primarilor, etc.
Partemeriatul intre Wienerberger si Habitat for Humanity International a inceput in 2012
Initial, Wienerberger a sustinut proiecte de locuinte Habitat for Humanity in Romania si Bulgaria, oferind sprijin financiar, caramizi, tigle pentru acoperis, expertiza tehnica si voluntari. Aproape 130 de familii au primit o locuinta noua sau si-au renovat casele. Compania a construit, de asemenea, impreuna cu Habitat for Humanity, un nou spital si o scoala in Romania, ajutand mai mult de 1.360 de persoane. In total, au fost ajutati mai mult de 2.000 de adulti si copii in nevoie.
Cel de-al doilea parteneriat intre Wienerberger si Habitat for Humanity International a crescut pentru a contribui la initiativele Habitat for Humanity din Polonia, Ungaria si Statele Unite, unde se construiesc case pentru familii vulnerabile, precum si centre comunitare/educationale, noi sali de clase si case mai bune pentru persoanele cu dizabilitati si in varsta. De la inceputul parteneriatului am ajutat impreuna peste 3.000 de persoane vulnerabile.
Contributie semnificativa la reducerea saraciei
„Acesta este un parteneriat important atat pentru Wienerberger, cat si pentru Habitat for Humanity International„, a declarat Torre Nelson, Vicepresedintele Area pentru Habitat for Humanity in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. „Parteneriatul cu Wienerberger, a carui contributie semnificativa a ajutat la reducerea saraciei, este foarte apreciat. Acestia ne-au ajutat cu donarea de produse eficiente din punct de vedere energetic, la construirea de case pentru familiile aflate in nevoie, centre comunitare, centre educationale, noi sali de clase, centre pentru persoanele cu handicap, centre pentru persoanele in varsta, trimiterea de voluntari pentru a ajuta la expertiza tehnica si abordarea problemelor esentiale ale locuintelor in tarile in care nevoia este atat de mare.”
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

AUTODESKCOVID-19ALLBIMelmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere