Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - BASF lanseaza o noua editie a concursului pentru start-up-uri si solutii inovatoare
BASF lanseaza o noua editie a concursului pentru start-up-uri si solutii inovatoare
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 29 Nov 2023 12:20
Cea mai mare companie chimica din lume, Basf, in parteneriat cu AHK Romania, anunta inceperea inscrierilor pentru concursul de inovatii dedicat start-up-urilor si solutiilor inovatoare din tara. Participarea este gratuita, iar ideile inscrise trebuie sa ofere solutii concrete in domeniul tranzitiei verzi si digitale. Basf Innovation Hub 2023 se concentreaza pe tehnologii curate (Cleantech), circularitate si agricultura sustenabila (Farm to Fork) – va invitam sa cititi mai multe despre subiectele editiei aici.  
"Lumea start-up-urilor este un loc fascinant!”, spune Andreas Lier, Director General pentru Romania, Bulgaria si Macedonia de Nord. "In regiune sunt multi antreprenori creativi care produc inovatii capabile sa ne faca viata mai buna si mai usoara, gasind, in acelasi timp, raspunsuri la provocarile actuale. Adesea, daca nu li se ofera sustinerea necesara pentru ca ideile lor sa devina reale, utile, aplicabile si sustenabile pe piata, acestea raman doar pe hartie. Sustenabilitatea sta in spatele editiei Basf Innovation Hub din acest an, deoarece tema principala – Envision 2050 - Imagineaza-ti anul 2050 – este in concordanta cu viziunea noastra ca Europa va deveni primul continent neutru din punct de vedere climatic pana in 2050."
 
 
Etapa inscrierilor pentru Basf Innovation Hub 2023 va dura pana pe 29 septembrie, la miezul noptii, iar singura cerinta pentru participare este ca membrii start-up-ului sau inovatorii individuali sa aiba varsta de peste 18 ani. 
Participantii din Romania  vor avea sansa sa isi prezinte ideile impreuna cu cei din Bulgaria si Grecia. Doi castigatori se vor califica automat in Marea finala, unde isi vor prezenta din nou ideile, impreuna cu ceilalti castigatori din 11 tari din Europa Centrala si de Sud-Est. Castigatorul Marii finale va primi un premiu in valoare de 5.000 de euro brut.
Directorul general al AHK Romania, Sebastian Metz, adauga: „Basf Innovation Hub este o platforma si o competitie constructiva, care incurajeaza, sprijina si motiveaza inovatorii promitatori sa dezvolte solutii care sa faca si mai rapid drumul catre un viitor sustenabil. Este un pas in efortul comun de a reduce poluarea si a frana schimbarile climatice, prin sprijinirea celor ce pot aduce plusvaloare tehnologiilor verzi si agriculturii sustenabile. Salutam implicarea companiilor care au capacitatea si expertiza de a descoperi idei inovatoare si de a le transforma in proiecte.”
Andreas Lier considera ca Basf Innovation Hub este un eveniment important si este incantat ca, in plus fata de sprijinul acordat castigatorului pentru dezvoltarea proiectului, compania va oferi tuturor participantilor si alte tipuri de sustinere, precum expertiza, oportunitati de networking si expunere. "Traim intr-o perioada de dezvoltare rapida, in care drumul parcurs de la idee la implementare este, teoretic, mai fezabil ca niciodata. Corporatiile, datorita infrastructurii lor dezvoltate si numarului mare de experti, au experienta necesara, pe care ar trebui sa o impartaseasca si mai mult cu cei care inoveaza.”
Pentru mai multe informatii despre proiect, cerinte si modul de inscriere, click aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
quadratum
konsent
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
viarom
leviatan
CDS
Acvatot 2019
BogArt
MAKITA
SSAB
rigips
concelex
Ubitech
SIGM
theda mar
Arduro

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander