Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - BTC Europe si NXTLEVVEL au semnat un acord pentru distribuirea de solventi bio
BTC Europe si NXTLEVVEL au semnat un acord pentru distribuirea de solventi bio
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 15 Iun 2022 12:57
BTC Europe GmbH si NXTLEVVEL Biochem au semnat recent un acord privind distributia de solventi de origine biologica si biodegradabili derivati din acid levulinic pentru piata europeana. Acidul levulinic poate servi ca un bloc de constructie versatil pentru substantele chimice si materialele derivate direct din biomasa. Datorita puterii lor mari de solvabilitate, volatilitatii scazute, profilului de siguranta ridicat, solventii de origine biologica si biodegradabili levulinati ofera o alternativa durabila la solventii pe baza de materie prima fosila pentru o gama larga de aplicatii.
Ambele companii cauta sa-si valorifice expertiza si know-how-ul industrial pentru a raspunde cererii mari de produse mai durabile si cu emisii scazute de pe piata europeana si pentru a le permite clientilor sa ia decizii mai sustenabile in procesele lor de achizitie si dezvoltare. Prin cooperare, clientii vor avea acces la solutii eficiente din punct de vedere al resurselor derivate din biomasa culturilor nealimentare, cu ajutorul carora isi pot reduce amprenta de carbon si isi pot asigura avantaje competitive durabile pe termen lung.
„Imbogatirea portofoliului nostru cu solutii complementare, durabile si eficiente din punct de vedere al resurselor este un pilon de baza al strategiei noastre. Cooperarea cu NXTLEVVEL Biochem va crea noi oportunitati de crestere viitoare si va consolida pozitia noastra in afacerea de distributie europeana”, spune Jose Corral Montilla, Managing Director la BTC Europe GmbH. „Pe baza portofoliului imbunatatit, vom oferi clientilor nostri solutii bazate pe materie prima circulara care ajuta la indeplinirea cerintelor pietei in schimbare rapida si care, la randul lor, creeaza valoare adaugata pentru clientii nostri”, adauga Jose Corral Montilla.
„Impreuna, putem valorifica potentialul pietei pentru solventi levulinati, combinand puterea produselor noastre cu pozitia puternica a BTC Europe pe piata europeana de distributie a produselor chimice”, spune Aris de Rijke, director executiv la NXTLEVVEL Biochem. „Folosind tehnologia proprie de la GFBiochemicals, producem derivati de levulinat la scara industriala si deservim piete cu o cerere mare de produse chimice de origine biologica cum ar fi curatarea industriala, ingrijirea personala si a casei, dar si lacuri si vopsele si agricultura.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
BALTIC
leviatan
noark
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
CDS
theda mar
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica