Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - BTC Europe si NXTLEVVEL au semnat un acord pentru distribuirea de solventi bio
BTC Europe si NXTLEVVEL au semnat un acord pentru distribuirea de solventi bio
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 15 Iun 2022 12:57
BTC Europe GmbH si NXTLEVVEL Biochem au semnat recent un acord privind distributia de solventi de origine biologica si biodegradabili derivati din acid levulinic pentru piata europeana. Acidul levulinic poate servi ca un bloc de constructie versatil pentru substantele chimice si materialele derivate direct din biomasa. Datorita puterii lor mari de solvabilitate, volatilitatii scazute, profilului de siguranta ridicat, solventii de origine biologica si biodegradabili levulinati ofera o alternativa durabila la solventii pe baza de materie prima fosila pentru o gama larga de aplicatii.
Ambele companii cauta sa-si valorifice expertiza si know-how-ul industrial pentru a raspunde cererii mari de produse mai durabile si cu emisii scazute de pe piata europeana si pentru a le permite clientilor sa ia decizii mai sustenabile in procesele lor de achizitie si dezvoltare. Prin cooperare, clientii vor avea acces la solutii eficiente din punct de vedere al resurselor derivate din biomasa culturilor nealimentare, cu ajutorul carora isi pot reduce amprenta de carbon si isi pot asigura avantaje competitive durabile pe termen lung.
„Imbogatirea portofoliului nostru cu solutii complementare, durabile si eficiente din punct de vedere al resurselor este un pilon de baza al strategiei noastre. Cooperarea cu NXTLEVVEL Biochem va crea noi oportunitati de crestere viitoare si va consolida pozitia noastra in afacerea de distributie europeana”, spune Jose Corral Montilla, Managing Director la BTC Europe GmbH. „Pe baza portofoliului imbunatatit, vom oferi clientilor nostri solutii bazate pe materie prima circulara care ajuta la indeplinirea cerintelor pietei in schimbare rapida si care, la randul lor, creeaza valoare adaugata pentru clientii nostri”, adauga Jose Corral Montilla.
„Impreuna, putem valorifica potentialul pietei pentru solventi levulinati, combinand puterea produselor noastre cu pozitia puternica a BTC Europe pe piata europeana de distributie a produselor chimice”, spune Aris de Rijke, director executiv la NXTLEVVEL Biochem. „Folosind tehnologia proprie de la GFBiochemicals, producem derivati de levulinat la scara industriala si deservim piete cu o cerere mare de produse chimice de origine biologica cum ar fi curatarea industriala, ingrijirea personala si a casei, dar si lacuri si vopsele si agricultura.”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
konsent
theda mar
Acvatot 2019
CDS
leviatan
concelex
EDIT-Structural
strabag nivel 1
quadratum
Ubitech
siniat
rigips
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander