Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CHAIRRY: Vanzari de 3 ori mai mari pe segmentul de wellness in industria hoteliera
CHAIRRY: Vanzari de 3 ori mai mari pe segmentul de wellness in industria hoteliera
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2022 14:33
Chairry Design & Furniture companie specializata pe segmentul de fit-out – amenajari interioare complete si solutii de mobilier, inregistreaza la final de sezon estival o cifra de afaceri de 3 ori mai mare fata de cifrele inregistrate in aceeasi perioada a anului 2021, pe segmentul de wellness - mobilier pentru piscine si plaje.
Astfel, in primele 8 luni ale anului curent, Chairry a livrat mobilier pentru piscine si plaje in valoare de 220.000 de euro, fata de valoarea de 45.000 de euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Loft Studio, Aqua President, Alma Resort, Bacolux Hotels, Club Don Pedro sunt o parte dintre proiectele semnate de Chairry anul acesta, pe segmentul de mobilier exterior.
Un an bun pentru antreprenorii din industria hoteliera. Continua investitiile in wellness
La nivelul lunii iulie 2022, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2021, numarul turistilor straini care au intrat in Romania a crescut cu aproape 50%, potrivit INS**. Printre destinatiile preferate, atat ale turistilor romani cat si ale celor straini se numara litoralul, Bucurestiul, statiunile balneare si zonele montane.
Interesul crescut al turistilor a atras si investitii importante in segmentul HORECA, peste 670 de noi unitati de cazare, fiind centralizate la nivel national in perioada mai – august 2022 pe platforma Hotel Invest.
Potrivit specialistilor Chairry Design & Furniture, piata ultimilor ani a devenit mult mai competitiva la nivel de investitii, concept si servicii oferite. Atat hotelurile, cat si centrele spa, piscinele dar si restaurantele implementeaza noi solutii si inovatii la nivel de experiente, dar si de design interior si exterior. Potrivit datelor din piata, noi investitii importante sunt in curs de pregatire pe segmentul HORECA.
“Vedem in continuare un potential major in ceea ce priveste dezvoltarea segmentului local de HORECA si dezvoltarea componentei de wellness. Efectele pe care pandemia le-a avut asupra industriei hoteliere i-a fortat pe antreprenorii din domeniu sa isi regandeasca planurile de business si sa investeasca in starea de bine a clientilor. Piata HORECA a fost una efervescenta si in perioada pandemiei, iar noile tendinte de wellness vor impulsiona dezvoltarea unor noi concepte in acest sector,” declara Raluca Dorobantu, managing partner Chairry Design & Furniture.
 
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMTERAPLASTman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Ubitech
viarom
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
MAKITA
CELCO 2020
strabag nivel 1
CDS
theda mar
leviatan
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023